pondělí 31. srpna 2015

Gel na svíčky

Namáčecí hmoty pro povrch. Samonosný svíčkový gel se používá jako průsvitná zálivka ozdob svíček. Dá se použít i pro odlití samotné svíčky , ale zde je lepší středovou hořící část vyplnit parafínem nebo měkkým gelem na svíčky , který lépe hoří. Hodně štěstí, a neváhejte se zeptat, ráda vám na otázky odpovím! Moje autorské inspirace jsou k soukromému použití.


Pokud se vám video bude líbit, nezapomeňte jej ohodnotit.

Další informace Rozumím Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dále vmíchejte do rozehřátého gelu pár zrnek červených kolorovacích tablet na gelové svíčky , tuto hmotu nalijte na již ztuhlou první vrstvu svíčky a opět nechte ztuhnout. Rozehřejte gel a vlijte jako poslední vrstvu svíčky , do gelu vmíchejte trochu zlatých třpytek.


Po zatuhnutí máte svíčku hotovou. FORMY na svíčky , formy na výrobu svíček Laky, barvy, fixy a lepidla na svíčky. Kvalitní čirý svíčkový gel na výrobu gelových svíček, kg. Velmi kvalitní bezbarvý gel na výrobu svíček.


Při výrobě svíčkového gelu můžete přidat barviva na svíčky a vonné esence z naší nabídky. Transparentní gel rozehřejeme ve vodní lázni, můžeme obarvit, navonět a odlít do sklenice, či svícnu s připraveným knotem.

Do sklenice je možné vložit i nehořlavé dekorace - např. Gelové svíčky návod na výrobu. VÝROBA GELOVÝCH SVÍČEK. Gel je dodáván v PE sáčku.


Co budete potřebovat: gel na gelové svíčky , voskovaný knot s plíškem, skleničky (volte vždy vhodné ohnivzdorné skleničky), barvy do vosků a gelů, aroma do vosků, dekorace do svíček – sušené ovoce, sušené květiny, těstoviny, koření, písek, kamínky, mušličky, korálky, apod. Všechen gel by měl roztát a měl by mít konzistenci podobnou sirupu. Postupně přidávejte barvivo (barviva) a promíchávejte, až dosáhnete odstínu, který se vám zamlouvá. Pokud chcete do svíčky přidávat i dekorativní předměty, raději si vyrobte gel světlejší, aby dekorace pěkně vynikly. Roztavíte v nádobě při teplotě stupňů a naléváte do připravených sklenic.


Barvy používáte jako na klasické svíčky. Svíčky Voňavé prádlo Voňavý úklid. Lubrikační gely a oleje příjemně zvlhčí, masturbace nebo sex bude příjemnější. Vyztkoušejte Anální, Stimulační nebo třeba silikonové oleje.


TOPVET Antibakteriální čistící gel na ruce Bílý čaj 1ml BBB. Výživný a bohatý pleťový krém, který vás překvapí nejen svojí lehkostí na pleti, ale i lehkostí výroby! Je na něj potřeba jen několik základních ingrediencí, zvládnete ho za pár minut a výroba je.


Skleničku, do které budete gel odlévat a předměty, které budete do skleničky vkládat musí být odolné vůči horku. Pokud si nebudete jisti, proveďte si zkoušku vroucí vodou. Do dřezu si dejte skleničku a nalijte do ni horkou vodu, pokud vydrží můžete s.

Dezinfekční gel zatočí s viry, bakteriemi a plísněmi. Jednoduše antibakteriální gel naneste na ruce a rozetřete. Sanytol dezinfekční gel na ruce je vhodný pro všechny typy pokožky, jedná se tedy o nepostradatelný doplněk pro každého. Recenze Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.


Excelentní masážní svíčky plné inspirace. Speciální a hlavně zcela originální masážní svíčky vás nadchnou svým neotřelým pojetím erotických masáží. Zapalte celou svíci tak, jak jste zvyklí z normálních svíček a minut se věnujte sami sobě a příjemně se připravte na nevídaný zážitek.


Novinky - odkaz na video -výroba gelové svíčky Co potřebujeme - gel na gelové svíčky. Užijte si luxusní záři plamínků z praskajících knotů Široký výběr prémiových vůní WoodWick Obchod největšího dodavatele svíček v ČR Sleva na vůně měsíce a další akce! Dobře zvolená vonná svíčka je přesně to, co dotvoří atmosféru vašeho domova k dokonalosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky