čtvrtek 27. srpna 2015

Paspartovací nůž

Logan Paspartovací nůž Model 50 Mat Knife. Ruční nůž pro rovné a až mm hluboké řezy. Vhodné pro řez paspartovacích kartonů a pěnových plastových desek.


Kompatibilní s čepelemi řad. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nůžky či paspartovací nůž najdeme téměř v každé domácnosti, proto se zde o nich nijak zásadně nezmiňuji, snad jen doplním, že vhodným doplňkem k noži je odolné kovové pravítko, které vám pomůže při vytyčení řezu a jen tak jej nožem neproříznete.


Pomůcky: paspartovací nůž , čtvrtky papíru, podložka, tvrdý papír z rozřezaných krabic, tempery, klůcky látek , pastelky, tužky Pracovní postup: Vybraný motiv nakreslíme na čtvrtku a vyřežeme na podložce paspartovacím nožem. Motiv z plochy čtvrtky vypadne, zůstane jen šablona. Odlamovací nůž nebo chcete-li paspartovací nůž. Barvy těla nože se mohou lišit od obrázku.


Balení jednotlivě v plastikovém sáčku s eurozávěsem. Dále si připravte tavnou lepicí pistoli, paspartovací nůž , samořezné vruty pro přichycení úchytek a šroubovák. Neopomeňte zajímavé úchytky dvířek či šuplíků a dekorativní předměty. Využít můžete samolepicí tapety, staré. Nůž odlamovací Maped Zenoa Sensitiv mm.


Na jemné malé výřezy použijte ostrý paspartovací nůž (řezák), ale při řezání dejte dobrý pozor, abyste tímto velmi ostrým nožíkem trvale nepoškodili plochu, na které pracujete. Olfa nůž paspartovací MC-Mehr. Pomůcky: tužší karton A paspartovací nůž , tužka, kukuřičné šustí sušené a lisované, nůžky.


Motýla si musíte podložit pevnou podložkou. Pracovní postup: Práce je motivována u kukuřičného pole, jeho prohlídkou, sběrem šustí, rozlehlostí krajiny… Nasbírané šustí se musí rozložit mezi listy novin, zatížit a několik dní sušit. Jejich výhodou je, že čepele jsou vsazeny v úhlu stupňů a jejich řez je velice přesný. Přitom jsou cenově dostupné. Pomůcky: novinový papír, lepenka, tapetové lepidlo rozpuštěné v ploché misce, latex, rudky nebo tempery, paspartovací nůž.


Pracovní postup: Z tvrdší lepenky si nožem vyřežeme obvod hlavy ducha a poklademe jej natrhanými kousky novin máčených v lepidle. Náročnějším, o to nádhernějším, projektem jsou kovové svícny. Aby mohlo světlo svíček z pevného plechu proniknout a vytvářet v místnosti magické efekty, budete muset povrch plechovky narušit.


U slabých hliníkových plechovek od nápojů vám postačí paspartovací nůž , na silnější plech budete potřebovat nůžky na. Paspartovací nože jsou k dostání od jednoduchých, levných až po stroje a zařízení v profesionálních dílnách. Knihařskej paspartovací nůž.


Před hodně lety jsem koupil jeden na blešáku v Luzernu, pak mi ho někdo v práci znárodnil. Od tý doby ho marně sháním. Kdyby se kolegovi nehodil, měl bych o něj zájem. Ideálním nástrojem je paspartovací nůž o šíři cca mm.


Pokud se vám stránky prořezávat nechce, můžete vazbu knihy opatrně odstranit a pracovat pouze s ní. Ze všech knih odstraňte listy a použijte jen jejich vazby, které nalepíte na krabičku z papíru nebo dřeva tak, aby nebyla vidět. Je to náročná práce, buďte tedy maximálně opatrní a trpěliví. Pro nahrazení bočních stran využijete tvrdý karton. Dotaz na produkt Doporučit produkt Přidat k oblíbeným H. Ocelový nůž , ergonomická plastová rukojeť, nastavitelná hloubka řezu ve třech stupních, max.


Vylepšená řezací hlava pro rovný řez paspart a foamboardů s komfortním ergonomickým držadlem (cm). Kvalitní bezpečnostní nůž značky STANLEY s automaticky zasouvací čepelí a pogumovanou rukojeťí poskytuje dostatečnou bezpečnost a komfort při práci. Obsahuje integrovaný zásobník čepelí. Nůž je vhodný zejména na řezání pásek a fólií.


Parametry a charakteristiku nabízeného zboží naleznete níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky