pondělí 24. srpna 2015

Tescoma gustito

Multi-purpose bowl GUSTITO , x cm. Deep multi-purpose bowl GUSTITO , x cm. Chocolate fondue GUSTITO , for persons. New items in our range of products. Insert for trays FlexiSPACE x 1mm.


Griddle grill PRESIDENT. Cling film cutter FlexiSPACE. Cookware set TRIUMPH, pcs. Chicken and side dish roasting pan DELÍCIA ø c. Find out all the details about the product line Gustito ! If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door.


Category Product-code Add. Sort by Rendezési szempont. Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno ke stylovému podávání nápojů. Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky.


Celá série Gustito je velmi pěkná. Spousta užitečným i méně užitečných drobností. Hodí se pro každou příležitost a nakombinovat tak, jak právě potřebujete. Produkty zo série nájdete v týchto kategóriách.


Nádoby na smotanu a med. Tescoma Butter Dish Gustito : Amazon. Porcelánové servírovacie kanvice. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Free delivery for many products!


See all the product information. Vhodné do mikrovlnné trouby, ledničky a myčky. Vyrobená z prvotriedneho porcelánu, určeného na štýlové podávanie nápojov.


Odolná do 2°C, vhodná do mikrovlnnej rúry, mrazničky a umývačky. Visual enjoyment is an important part of the overall dining experience, and quality dishes with a stylish design help you enjoy good food and good company even more. Made of excellent porcelain. Suitable for microwave oven, refrigerator and dishwasher. Hrnky a šálky) Hodnocení produktu: ().


Tescoma gustito

Vhodná chladničky, mrazničky, mikrovlnnej rúry a umývačky. Everyday low prices, save up to. Elegantní šálek na cappuccino s podšálkem GUSTITO , vyroben z prvotřídního porcelánu, je určen ke stylovému podávání nápojů. Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta.


Sortiment sa sústredí na kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky