pondělí 3. srpna 2015

Plotýnka na indukci

Podložka na indukční vařiče. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho. Na indukční ohřev je tedy nutné používat varné nádobí z magnetických kovů.


Pokud takové nádobí nemáte, problém lze snadno vyřešit speciálními adaptéry - redukce na indukční desku, které vám zde nabízíme. Potřebovala jsem kvůli přechodu na indukci pro moka kávovar (ale díky tomu využiji i další nádobí, co jsem už měla doma).

Už se mi stalo, že bych bývala využila dva zároveň, ale ta cena je na můj vkus vysoká, zůstanu u jednoho kusu do domácnosti. Nevím, jak redukci vyčistit, je nepěkně flekatá prakticky od prvního. Ahojky, no my máme taky indukci.


Museli jsme komplet vyházet staré hrnce a koupit nové, protože ty předchozí nechytaly magnet, což na indukci musí. Jinak jsem ale moc spokojená, plotýnka je zahřátá během vteřiny a je super, že když dám menší hrnec na větší plotýnku tak to hřeje jen pod ním a ne okolo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Jak již bylo zmíněno v úvodu, rychlost ohřevu má indukční plotýnka velice velkou a to až takovou, že při ohřevu vody dokáže být rychlejší než rychlovarná konvice. Proto je možné koupit konvici na indukci , která je přímo dělaná na tento typ vařiče. Nejčastěji má klasický tvar s píšťalkou na. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


Ne každé nádobí je vhodné na indukční varné desky. Víte, podle čeho to poznáte? Musí mít magnetické dno. Vezměte si obyčejný magnet a vyzkoušejte, jestli se chytne.


O tom, že vaření na indukci skutečně jako zázrak vypadá, není pochyb. Zdrojem tepla totiž není plotýnka , ale samotné dno indukčního nádobí, zatímco plotna ani okolní vzduch se neohřívají. Adaptér na indukci - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Bohužel to neplatí naopak, tedy například měděný hrnec, který používáte na sklokeramice, na indukci jednoduše nerozehřejete, protože nebude mít vodivé dno. Adaptér vede teplo z varné desky do hrnců, pánví a jiného nádobí.


Je vhodný i pro nádoby vyrobené z hliníku, nerezové oceli, skla, mědi a keramicky. Indukční plotýnka - kvalitní sklokeramická deska šetrná k životnímu prostředí- odolná proti poškrábání- automatické rozpoznávání hrnců (lze vypnout při vaření s hrnci, které nejsou na indukci )- 2vindukční stolní gril a indukční sklokeramický vařič v jednom- ohřátí trvá jen pár vteřin díky indukční. Konvice na indukci mají sice integrovanou píšťalku, takže pěkně postaru slyšíme, že už voda začíná vřít, ale stále platí, že bez lidského zásahu voda prostě bude vařit, dokud se nevypne indukční deska.


I když i na časovač vypnutí výrobci indukčních desek pamatují.

Je možné na nich nastavit, aby se za minutu. Jak mám vybrat nádobí, které bude dobře fungovat na mém indukčním sporáku? Zaznamenejte si rozměry indukční plotýnky nebo varných zón na desce a vezměte si je sebou na nákup nádobí. Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev.


Moka konvička slouží jako moka kávovar k přípravě kávy na běžných plotýnkách i moderních indukcích. Moka konvice vytváří kávu s chutí i intenzitou velmi blízkou espressu, ale za podstatně nižší cenu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky