čtvrtek 27. srpna 2015

České smaltované nádobí

Smaltované litinové nádobí. Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Nabízíme kvalitní české smaltované nádobí , vyrobené českými firmami.


Toto smaltované nádobí se vyznačuje vysokou kvalitou a životností. Rozšiřujeme a modernizujeme sortiment smaltovaného nádobí a každý si u nás může najít svůj vyvolený smaltovaný hrnec, rendlík, pánev, pekáč, hrnek nebo například čajník. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit.

Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic.


Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování.


Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky. Firma BELIS je v současnosti největším výrobcem smaltovaného nádobí v České republice.

Nádobí je vyráběno dle tradičních výrobních postupů a za použití jen těch nejkvalitnějších materiálů. Firma BELIS nabízí nejen tradiční sortiment, na který jsou zákazníci po generace zvyklí, ale i nové moderní, elegantní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Tomuto nádobí se odpradávna přezdívá litinové, přestože se nejedná o pravou litinu, ale o velmi silný ocelový plech. Díky tomu je nádobí robustní a velmi podobné litině. Ti co jej znají, určitě potvrdí, že se jedná o nádobí s velmi dlouhou životností.


Vně nádob je použita originální růžová smalt, vyvinutá týmem expertů firmy BELIS speciálně pro tuto řadu nádobí. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí.


Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Pronájem nemovitostí : Areál SFINX, a. V současnosti je největším výrobcem smaltovaného nádobí v České republice. Dlouholetá tradice a zkušenost v tomto oboru umožňují závodu vyrábět výrobky ve vysoké kvalitě a estetické úrovni.

Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů. Vhodné i na indukci a vše skladem. Osobní odběr na Praze 6. Tato sada obsahuje hrnce, pokličky, pánev, naběračku, sítko, obracečku a chňapku.


Není určeno na skutečné vaření, smažení a peče. Co se týče kuchyňského nádobí , setkáte se dnes na trhu s nepřeberným množstvím nejrůznějších materiálů. Rakouská firma Riess vyrábí smaltované nádobí již více jak 1let.


Jedná se o ručně vyráběné nádobí , které je bezešvé, bez pórů, s odolným povrchem, vhodné i na indukce. Metalac Puntík rendlík s poklicí, cm. V sortimentu českého nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí.


Prodáváme smaltované hrnce, rendlíky, pekáče, pánve, hrnky, mísy, mlékovary, cedníky a naběračky. Při čištění a manipulaci s nádobím buďte opatrní, smalt je křehký materiál a smaltované hrnce, kastroly a poklice mohou přijít k úhoně. Kvalitní české smaltované nádobí se snadno udržuje.


Při pádu na zem hrozí otlučení hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky