středa 26. srpna 2015

Bazar lednice brno

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lednice ve stříbrné barvě. Objem mrazáku litrů. Možno dovézt nebo zaslat.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Prodám tuto novou, pouze vybalenou kombinovanou lednici Candy. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce.


Vhodné na lahůdky, zákusky, uzeniny, ovoce zeleninu, nápoje, potraviny, ventilátor, rošt nosnost Kg. Mrazák max - a lednice až stupeň. Vybírejte z 9inzerátů.

Náš bazar také nabízí nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR! Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Bílá technika: pračky, ledničky, myčky nádobí, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, sušičky… Na naše některé bílé zboží nebo elektroniku poskytujeme taktéž záruku rok, nicméně tyto produkty u nás dostanete několikanásobně levněji, přesto v odpovídající kvalitě. Navštivte také náš bazar ledniček, kde získáte levné kuchyňské spotřebiče sloužící k uchování potravin.


Naleznete zde kombinované ledničky, nebo levné lednice s mrazákem. Podejte zdarma inzerát a zbavte se své postarší lednice , prodejte ji výhodně někomu jinému. Prohlédněte si aktuální inzeráty na našem internetovém bazaru. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. U lednice je zlomené madlo. To vše s vlastním servisem v Brně. Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva.


Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. Chladici teplota 4-8°C. V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr.

Vyberte si z naší nabídky. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Stroje - Prosklena lednice bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky