středa 5. srpna 2015

Formičky na vajíčka

Unikátní formičky na snadné uvaření vajec. Zpestřete si svou snídani o chutně uvařená vajíčka - k tomu vám dopomůžou silikonové formičky , které ušetří vás čas. Jejich použití je zcela snadné - pouze do nich sklepnete vajíčko a uvaříte, tak jak vám bude chutnat nejlépe.


Silikonové formičky na vejce. Skvělá vychytávka do kuchyně. Příprava vajíček nebyla nikdy snadnější a rychlejší.

Rozklepni, uvař a vyklop! Vajíčka připravená během chvilky! S touto vychytávkou nebyla příprava vajíček nikdy snadnější a rychlejší. V balení je celkem formiček na vajíčka.


S těmito formičkami si budete vaření vajíček doslova užívat! Perníkové těsto vyválet na plát silný cca mm, vykrojit vajíčko přiloženým vykrajovátkem, položit na pomazané formičky , upéci. Po uvaření vyjměte a servírujte! Doba vaření je závislá na typu sporáku.


V těchto formičkách připravíte vejce na všechny způsoby.

Plastové formičky na vajíčka - Eggies. Formičky na vaření vajec. Důmyslné šroubovatelné horní víčko můžete kdykoliv během vaření odšroubovat a zkontrolovat stav vajíčka.


Připravte si vajíčkové saláty, obložené mísy nebo si jednoduše nakrájejte vajíčko na talíř. Loupat vajíčka tradičním způsobem může být někdy pořádně otravné a výsledek vůbec nevypadá dobře. Ale pokud použijete nádobky na vaření vajíček, budete to mít hotové za několik sekund. A protože v nich vaříte. Je to způsob, jak si na vajíčkách vždy pochutnáte.


Díky průhledným formičkám Eggies můžete vajíčka vařit bez skořápky a vždy budete mít přehle na jaký způsob chcete žloutek uvařený. Ráda zde nakupuji a jsem velice spokojená se zákaznickým servisem. Vždy, když potřebuji poradit jsou na příjmu. Na tomto e-shopu se mi líbí, že nabízí nejnovější trendy, které v Česku ještě nejsou k sehnání.


Po uzavření vyjměte a servírujte! Lze uvařit pouze bílky, nebo jen. Vynikajúce na prípravu čokoládových vajíčok, ktoré je možné ľahko vyklopiť. Vhodné aj na pečenie cukríkov v klasickej alebo v mikrovlnnej rúre, prípadne na prípravu ľadových kociek.


S použitím nádobek na vaření vajíček už nikdy nebudete mít na kuchyňské linky nepořádek ze skořápek! Rychlé a snadné použití – i začátečník zvládne práci s nimi a připraví perfektní vajíčka na tvrdo.

Ušetříte si čas i tím, že nemusíte čekat, dokud vajíčka vychladnou a až potom je začnete loupat. Balení obsahuje plastové formičky - ve tvaru zajíčka, vajíčka a kuřátka. Vytřete formu olejem a vlijte dovnitř vaječnou směs s oblíbenými ingrediencemi - bylinkami, slaninou nebo zeleninou.


Po vyjmutí snadno vytáhnete uvařenou směs z formy a máte připravené luxusně vypadající vajíčko bez skořápky. Viete, aká raňajky poteší vaše deti najviac? Roztomilá vajcia v tvare zvieratiek.


Do připravené a vymazané formy vyklepnete vejce, formu vložíte do vody a vaříte. Originálne formičky na vajíčka sú špeciálne formičky v tvare zvieratiek alebo iných tvarov, do ktorých stačí vložiť uvarené vajcia, nechať vychladnúť a môžete deťom servírovať tú. Po vyjmutí pouze vyklepnete z formy a je hotovo, nemusíte už vajíčka loupat. Použití i do mikrovlnné trouby. Vybírejte si Kráječe na vajíčka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Až nájdu deti na tanier.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky