pondělí 24. srpna 2015

Menalind čistící pěna

Pěna je velmi šetrná a obsahuje kreatinin, který o pokožku pečuje a chrání ji. Vytváří ochranou vrstvu na pokožce a. Profesionální čistící pěna je určena pro rychlé a jemné čištění pokožky při inkontinenci. Obsahuje kreatin, který pomáhá chránit pokožku před škodlivými vnějšími vlivy.


Po nanesení vytváří ochrannou vrstvu a spolehlivě chrání pokožku před vnějším škodlivými vlivy.

Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky. Silně a krásně voní (pohltí veškerý zápach) a navíc je čistící , takže se vše. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Skladem u dodavatele Záruka: roky.


Obsahuje keratin, díky kterému spolehlivě chrání pokožku před působením škodlivých látek a. MoliCare Skin Čistící pěna 4ml. Rychle a šetrně čistí pokožku po úniku moči nebo stolice.

MENALIND Professional čistící pěna je určená pro rychlé a jemné čištění pokožky při inkontinenci. Použití : Protřepte a aplikujte ze vzdálenosti 20cm. Pěna má antibakteriální pH a obsahuje navíc neutralizér zápachu.


Nahrazuje mýdlo s vodou. Obsahujúce Kreatín podporuje prirodzený mechanizmus ochrany pokožky. Pena má príjemnú sviežu vôňu, neutralizuje pach a udržuje prirodzené PH pokožky.


Menalind Professional čistící pěna 400ml. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. MODRÉ ŘADY MENALIND PROFESSIONAL( péče o namáhanou a zralou pokožku – čištění pokožky).


Slouží k rychlému a šetrnému čištění silně znečistěných partií pokožky při (stolicové) inkontinenci. Používaním stránek provozovaných I. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu.


Jej zloženie s pH nenarušuje prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky,.

Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem. Slovo čisticí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, chladicí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží. HydroVital Premium čistící pěna. Jemná pěna pro čištění citlivé a vysoce namáhané pokožky bez použití vody. Dokáže účinně neutralizovat pachy a příjemně a svěže voní.


Pěna je příjemná a lehká a snadno se rozpouští na kůži a následně roztírá. Užití Čistící pěna k rychlému a Šetrnému čištěni silně znečištěných partií pokožky při (stolicové) inkontinenci. Pěna ve spreji ABENA má stejné použití jako tekuté mýdlo. Díky kreatinu pokožku i chrání. Oproti běžným mýdlum šetrně čistí a zjemňuje pokožku, odstraňuje pot, působí jako deodorant a zanechá na Vaší kůžu příjemný pocit svěžesti a čistoty bez použití vody.


Pěna má neutrální pH, mohou ji používat děti i dospělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky