pátek 21. srpna 2015

Potravinové boxy

Boxy a dózy na potraviny jsou v dnešní době k dostání v nepřeberném množství. Vakuovací boxy od značky Status jsou vyrobené z borosilikátového skla. Jsou perfektní pro uskladnění jakéhokoli druhu potravin ve vakuu, což prodlužuje jeho dobu spotřeby a zachovává vitaminy. Lze je uskladnit jedna ve druhé a nebo na sobě, aby šetřily víc místa. Vybírejte z krabiček několika velikostí i tvarů – kulaté, čtvercové i obdélníkové potravinové boxy , nízké i vysoké dózy na suché potraviny.


Potravinové boxy

Nabízíme široké spektrum různých nádob s víčkem. Ty jsou ve spížce přehlednější a lépe vypadají, než zbytky mouky nebo těstovin ve zmuchlaných sáčcích. V tejto kategórii nájdete praktické úložné boxy rôznych veľkostí a tvarov. Potravinové boxy se dají opatřit štítkem s datem uskladnění. Uskladnit v zásobnících můžete i odsáté mateřské mléko.


V boxech můžete uchovat křupky nebo sušenky aby nezvlhly, přepravit v nich na procházku svačinku nebo do nich uložit snídani či oběd na celodenní výlet. Curver Dóza DECO CHEF box - 1L - STAR WARS. Krabice – prostorná a trvaláNa pikniku a všechno, co jste už připravili-sendviče se sýrem, ovocem, čajem a tvarohový koláč. Plastový box na svačiny s motivemSTAR WARS. Pole vpravo, kde můžete balit jídlo!


Potravinové boxy

Ponúkame Vám plastové prepravy za bezkonkurenčné ceny! Rôzne stohovacie, skladacie, regálové, euro či skosené platové prepravky nájdete na storage. Jednorázové obaly na potraviny. Navštivte nás a poříďte si do kuchyně chytré nádoby na skladování potravin.


Ty naše vám pomohou uchovat ingredience na vaření a navíc ušetří místo. Ucelený sortiment plastových dóz na potraviny se vzduchotěsnými i vodotěsnými uzávěry pro uchování potravin v kuchyni a jejich bezpečné přenášení do zaměstnání, školy nebo při cestování. Uchovávání potravin - potravinové boxy - Značky - Tommee Tippee. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Každý měsíc nové slevové kampaně a dárkové akce k nejoblíbenějším produktům.


Vyberte si svou dózu na potraviny, nebo rovnou celou sadu na MALL. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Uskladniť v zásobníkoch môžete aj odsaté materské mlieko.


V boxoch môžete uschovať chrumky alebo sušienky aby nezvlhli, prepraviť v nich na prechádzku desiatu alebo do nich uložiť raňajky či obed na celodenný výlet. Pozrite si naše šikovné nádoby na skladovanie potravín do kuchyne. Máme nádoby na potraviny, ktoré vám umožnia uchovať prísady a ušetriť miesto. Vďaka tomu znížite množstvo odpadu a obľúbené potraviny sa vám neminú. Mnohé z nich sú priehľadné, aby ste videli, čo je vnútri.


Potravinové boxy

V dózach na potraviny uchováte v chladničke potraviny (zeleninu, ovocie, syry, salámy, údeniny atď.) dlhšie čerstvé a niektoré dózy sú vhodné aj do mrazničky a do mikrovlnej rúry napr. Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem. Veselé svačinové dózy DINO s motivy dinosauří rodinky pak ocení všichni, kdo mají doma malé školáky. Dózy na potraviny skladem.


Tefal, Tescoma, LockLock a dalších. Průsvitné víko umožňuje nahlédnout dovnitř boxu. IKEA Koupím Vám v Ikei.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky