čtvrtek 6. srpna 2015

Forma na laskonky tescoma

Forma laskonky TESCOMA DELLA CASA. Ve formě na laskonky tak snadno připravíte třeba i originální nepečené fit sušenky. Vynikajúca na ľahké tvarovanie domácich laskoniek, pečenie sušienok a pod. Vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolná do 2°C. Vhodná do plynovej, elektrickej a teplovzdušnej rúry, možno umývať v umývačke.


Forma na laskonky tescoma

Návod s receptom je súčasťou balenia. Vynikající pro přípravu mandlových pusinek „makronek, kokosek apod. Doprajte si ľahkú prípravu domácich laskonek pomocou kvalitnej silikónovej formy značky Tescoma. Milujete laskonky a oceníte ich jednoduchú prípravu?


Potom vás poteší špeciálna silikónová forma na prípravu tejto pochutiny obľúbenej značky Tescoma. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Jaké mají formy DELLA CASA další výhody? Materiál: prvotřídní žáruvzdorný silikon. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné do 2°C. Vhodné do plynové, elektrické a horkovzdušné trouby.


For shipping to other EU countries visit this page Tescoma Laskonka biscuit mould DELLA CASA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Backform Tescoma von DELLA CASA. Zajímavé formy na laskonky. Upéct laskonku ale nemusí být tak snadné, jak se může na první pohled zdát.


Nejde ani tak o výrobu těsta, ale hlavně o udržení tvaru. Proto je lepší nedělat laskonky podle oka, ale pořídit si speciální formu na laskonky , ve které je lze udělat všechny stejně. S formami DELLA CASA se do přípravy oblíbených pochoutek může sebevědomě pustit každý. Krok za krokem vás povedou ověřené recepty, mezi kterými najdete i netradiční a bezlepkové varianty pokrmů. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení.


V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky. Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika. Vyzkoušejte třeba Andělský koláč či Frankfurtský věnec. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: kysaných smetan (á 200ml), bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, malé balíčky.


Uskladnění je oproti klasickým plechům jednoduché, formu lze srolovat a dát například do šuplíku. Knedlíky se ve formě DELLA CASA nerozvaří, po uvaření je lze z formy snadno vyjmout a naporcovat na stejně silných plátků. Jednoduše položíte šablonu na pečící papír na plech, rozetřete stěrkou po šabloně sněhovou hmotu a formu odklopíte.


Rozměry: forma 18x30x4cm, jedna laskonka 5xcm. Vymíchanou hmotu (už ji nešlehejte) naneste přes šablonu na laskonky na plech s plátem papíru, povrch uhlaďte a zbytek pěny stáhněte, šablonu pak opatrně zdvihněte a kousky pečte při 1°C asi minut. Teplotu pak v troubě stáhněte na °C a laskonky při otevřených dvířkách dosušte. Její přípravu zvládne i začínající cukrář či cukrářka, záleží však i na výběru vhodné formy na bábovku. Ta by měla být vyrobena z kvalitního a nepřilnavého materiálu.


Nabízíme prvotřídní kovové či silikonové formy na pečení, a to v několika provedeních. Lze si tak vybrat formu na pečení pro nízké či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky