čtvrtek 20. srpna 2015

Beko wmb 81244 la

Free Shipping Avai la ble. Nagrałem ten filmik ponieważ, gdy ja szukałem pralki firmy Beko nie było żadnego filmu amatorskiego. EN damages that may arise from procedures carried Important safety instructions This section contains safety instructions that will help protect from risk of personal injury or property damage.


Failure to follow these instructions shall. Súčasťou programov prania je špeciálny BabyProtect, ktorý zaistí dokonalé vypranie bielizne pre deti či alergikov. Vyššia teplota a intenzívne plákanie odstránia všetky baktérie a zvyšky pracích prostriedkov.

Optiball systém využíva takmer 1 pracieho prostriedku pri praní. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Please note this product has been discontinued.


This compact model would suit a small apartment dwelling, with a small load capacity and LED progres. Pralni stroj očisti vaša oblačila, a tudi sam potrebuje nekaj čiščenja za optimalno in dolgotrajno delovanje. Oglejte si široko ponudbo pralnih strojev Beko. This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions.


EN Please read this user manual first! Dear Customer, We hope that you get the best from the product w.

Key Features At a Glance. Large capacity (8kg) washing machine with extra- large door – washing duvets is easy. In black, silver, white, this washing machine is a stylish and practical laundry solution. D náhled Vyprodáno Zboží bylo vyprodáno.


Velice úsporná automatická pračka s. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Potřebujete pomoct s nákupem? Zanechte nám své telefonní číslo a dobu kdy Vás můžeme kontaktovat.


V uvedenou dobu Vám zavoláme a zodpovíme s Vaše dotazy. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Zdieľať na FB Odporučiť e-mailom Všetky kategórie Počítače a smartfóny Elektronika a spotrebiče Domácnosť Náradie Nábytok Záhrada Drogéria Hračky Multimédiá a zábava Domáce potreby Napíš čo hľadáš.


Page 1Green Spot Be a part of a green future with Beko washing machines! Podívejte se na novinky v kategorii pračky s předním plněním. Internetové ceny, cenník. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.


Mnoho elektroniky za mnohem nižší ceny. Předem plněná pračka Beko v bílém provedení.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani. A böngészés folytatásával hozzájárul a sütik használatához. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Spoločnosť Beko vyvinula pre práčky, sušičky bielizne a umývačky riadu špeciálny program Beko BabyProtect. Tento program v práčkach zaistí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu. Beko s displejom z oficiálnej distribúcie Beko Slovakia s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky