pondělí 17. srpna 2015

Topná tyč s termostatem

Elektrická topná tyč s termostatem a regulací, 600W. Plně programovatelná, velké množství topných programů. Barvy bílá a lesklý chrom. Topná tyč s termostatem z nabídky české společnosti HOPA. Skvělé řešení pro topné koupelnové žebříky.


HOPA Topné těleso do radiátoru s termostatem , matný chrom. Topné tyče jsou upraveny pro použití v prostředí koupelen. Termostat topné patrony zabraňuje a přehřátí radiátoru. Otopná tělesa a koupelnové radiátory - internetový obchod otopných žebříků do koupelny s kamennou prodejnou v Praze.


Otopné tyče rozličných tvarů, výkonů a značek. Vše na jednom místě za akční ceny! Ohřívač s elektronickým termostatem typu GT je zařízení sloužící k vytápění systémů, jako jsou radiátory v koupelnách, sušáky ručníků, nebo jako dodatečný prvek pro již existujících systémy radiátorů. CINI GT topná tyč 300W. Sapho ONE D topná tyč s termostatem , 600W, pravá, chrom-.


V případě připojení topné tyče do otopného tělesa pouz. Příkon 8W, délka přívodního kabelu 2m. Konstrukce otopných těles je navržena k maximální účinnosti předávání tepla mezi vlastním radiátorem a okolím. W, chrom- šedý kabel nebo bílá- bílý kabel, elektronický termostat, pohodlná regulace teploty 5-C, jedn. V naší nabídce naleznete vany, vaničky, kouty, zástěny, vodovodní baterie a mnoho dalších výrobků předních českých výrobců jako je Aqualine, HOPA, Olsen Spa, Santech, Sapho nebo Teiko.


Kč (9EUR) Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í. Umožňuje nastavit topný program pro každou hodinu v týdnu. S integrovaným termostatem a regulací teploty otopného tělesa. ISAN topná tyč s regulátorem STONE - Digitální regulátor teploty s OLED displejem je určen pro elektrické radiátory a pro ovládání využívá aplikaci určenou pro smartphony a tablety, s rozhraním bluetooth. V základu má dvě ovládácí tlačítka, jedno z nich slouží k zap. W s dálkovým ovládáním - antracit.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Doprava ZDARMA - Ušetříte 6Kč. Délka přívodního kabelu m. Dvoustupňová ochrana proti přehřátí.


Funkce proti zamrznutí tekutiny ANTIFREEZE. COCO s dotykovým ovládáním od společnosti HOPA. ONE topná tyč s termostatem , 3W, chrom. Detailní popis produktu.


Zboží je v kategorii Armatury. Nelze kombinovat s horizontálními otopnými tělesy! Praktická topná tyč pro vaši koupelnu Musa Plus s termostatem.


Nabízí plně programovatelný topný program pro každý den v týdnu. Chcete vedieť, či je cena 91. Hranatý design vhodný pro všechny typy radiátorů. Automatické vypnutí ohřevu po hodinách.


Profil D 30xmm, připojovací kabel v délce m, povrchová úprava chrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky