úterý 11. srpna 2015

Barové podnože

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Podobne ako v kategórii kovové stolové podnožeaj u kovových barových podnoží si môžete zvoliť typ a rozmer stolové dosky alebo individuálne skracovať výšku stolové podnože.


Stolové podnože - stolové nohy do interiérů i na zahrádky.

Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú Stolové a barové nohy, podnože , konštrukcie pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich majstrov. Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Atraktivní a moderní systém posezení do barů, restaurací. Podstava podnože je zo sivej liatiny, na ktorú je nalisovaný brúsený antikorový plech.


Súčasťou podstavca sú nastavovacie skrutky, ktoré zabezpečujú stabilitu stola aj na nerovnomernom povrch. Ak použijete stolové dosky Topalit odporúčame samorezné skrutky L=5cm (obr.4), ktoré si viete zakúpiť aj u. Podnože pro venkovní použití. Centrální barové nohy, vysoké stolové podnože na terasu, restaurační barové stoly ze skladových zásob.


Centrální sklad Dublina je největším evropským skladem se širokou škálou zásob vysokých barových stolových nohou.

Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. Kovové barové podnože CAPRI H. Tato kovová barová stolová podnož je, jako ostatně všechny stolové podnože a centrální nohy z naší nabídky, velmi stabilní a pevná. Na konci každej podnože je pripevnená plastová ochrana proti poškriabaniu.


Tyto kovové barové nohy pod stůl jsou dostatečně težké, aby garantovaly stabilitu barových stolů. Rúra podnože je z brúseného nerezu. Jejich výhodou je možnost širokého využití v interiérech i exteriérech. V nabídce společnosti ALAX objevíte jak stolové podnože v klasické výšce, které se hodí pro jídelní a pracovní stoly, tak i vyšší stolové podnože , které jsou určeny pro barové stolky. Všechny naše podnože mají připevňovací kříž pro stolové desky.


Zasíláme včetně vymezovacích patek. V naší nabídce najdete barové židle plastové a barové židle potažené koženkou a pořídíte zde i krásné barové židle dřevěné a barové židle s opěrkou či bez. Vybírejte z naší široké nabídky barových židlí pro vybavení Vašich restaurací, barů a jídelen. Barové židle do kuchyně - Vyber SI TO.


Nejčastěji se řeší výšky podle účelu. Buď podnože k jídelnímu stolu, nebo jako nízké kavárenské nebo naopak vysoké barové podnože. Základním materiálem podnoží je kov, nerez nebo litina. Ich výhodou je možnosť širokého využitia v interiéroch aj exteriéroch. V ponuke spoločnosti ALAX objavíte ako stolové podnože v klasickej výške, ktoré sú vhodné pre jedálenské a pracovné stoly, tak aj vyššie stolové podnože , ktoré sú určené pre barové stoly.


K stolovým podnožiam ponúkame aj dizajnové stolové dosky.

Nenechávejte své barové židle o samotě a pořiďte jim parádní barový stolek! Je libo decentní barový jídelní stůl nebo raději frajerský barpult pro nikdy nekončící večírek? Náš eshop nabízí židle těch nejrozmanitějších tvarů, materiálů a barev. V nabídce máme jídelní židle, kancelářské židle, barové a dětské židle za vynikající ceny, stačí si jen vybrat ! V našej širokej ponuke najrôznejších tvarov si vyberie aj náročný zákazník.


Kvalitné stolové podnože a stolové nohy predstavujú možnosť postaviť si stoly či stôl tak ako potrebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky