čtvrtek 27. srpna 2015

Plastové sudy 300l

Nohel Garden Barel s ventilem a víkem plastový zelený 300l - 300l. Barel je v půdorysu kruhový, kónický s rozměry: d. Používá se zejména pro sběr a uchování dešťové vody pro zálivku rostlin. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.

Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Kategorie: plastové sudy , kádě, barely kádě na vodu Nádoby na dešťovou vodu, ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Pro montáž kohoutu je nutno.


Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního víka a. Plastová nádrž na vodu Seine zelená, 3L Dekorativní plastová nádoba na dešťovou vodu o objemu 3a 6litrů. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Pre montáž kohútika je nutné vyvŕtať otvor 26mm. Na vyžádání Vám tento montážní otvor rádi zdarma zhotovíme - nutno uvést v objednávce. Možno teda pri dokúpení ďalšieho.


Najdete zde i plastový sud na pevné látky. Je vhodný na stáčanie kvapalín zo sudov, ku ktorým sa pripevní štandardným závitovým. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Materiál - PE Hmotnost - kg - Tělo sudu a víko jsou vyrobeny z Polyetylenu s vysokou hustotou (HDPE). Svěrací kruh s pákou je vyroben z pozinkované oceli. Víko je odnímáno za pomocí pákového mechanismu.


Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Prodám tyto plastové sydy, soudky, ukládací boxy s víkem. Použité, čisté, nepoškozené za 1kč za kus. Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu - 2litrů v cenách 1- 3kč.


Podľa typu použitia sa líšia aj ponuka, v ktorej máme sudy so skrutkovacím či odnímacím vekom a sudy typu L-Ring (pevné veko, ktoré nemožno vytiahnuť). Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy , kádě. Plastová káď se zesílenou stěnou - sud kónického tvaru o objemu 3l - vyrobená z červeně barveného polyetylenu HD-PE, vhodná jako nádrž na pitnou vodu, víno, kvas, potraviny. Výběr sudu probíhá dle potřeby klienta.


Dodáváme plastové sudy s širokou paletou využití. Káď 300L Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! Ano, právě koukáte na Sud na dešťovou vodu (2l) PH!


Perfektní kvalita, skvělá cena! Nej nejlepší produkt na nejlepší cenu můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky