pátek 28. srpna 2015

Chladící nádoba na víno tescoma

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. TESCOMA chladicí taška UNO VINO, červená.


Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí. Je velká, majestátní a rozhodně nepřehlédnutelná.

Jakákoliv kvalitní láhev bude hrdě zdobit stůl a vaši hosté ji nepřehlédnou. Zaujme vás svým elegantním designem v nerezové barvě, který se hodí do každé moderní kuchyně. Oceníte jeji trvanlivost. Weis chladící nádoba na sekt je vyrobena z kvalitního nerezu. Přivítejte své hosty sklenkou studeného bílého vína.


S tímto krásným vinným chladičem od House Doctor z úžasné kolekce Alir můžete popíjet. Některé druhy vín je dobré podávat řádně vychlazené. K udržení optimální teploty moku slouží chladící obal.

Designově precizně zpracovaný, elegantní, dodá nádech luxusu každé párty či rodinné večeři. Tento chladič na víno je nejen funkční, ale zároveň poslouží i jako stylová dekorace! Dejte namrazit le připravte si chladící nádobu a pusťte se do vychutnávání šampaňského.


Tescomu máme v paměti zarytou jako synonymum pro vysokou kvalitu oceňovanou po celém světě. Věděli jste ale, že Tescoma pochází ze Zlína? Zde má i svoji vlastní laboratoř, kde zkoumá. Vynikající na pláž, pikniky a výlety, nápoje zůstávají déle vychlazené. Ideální zejména pro PET láhve, díky otvoru pro hrdlo lze vloženou láhev kdykoliv otevřít a nápoj podávat.


Jde o dokonalého společníka na každý večírek, dodá chlazené lahvi šarm. Je vyrobena z poniklovaného hliníku. Kuchyňské potřeby Silvestr Sekt Tescoma. Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 3Kč! Hlídat podobné - Vyprodáno.


Každý domov si zaslouží dávku vitamínů, které mu vrátí život do zdí. Společnost House Doctor navrhuje designové kousky, které zaručeně vyléčí váš domov ze stereotypu. Mezi léky, kterými nadopuje váš domov, jsou různé vázy, svíčky, dekorace na zeď, deky a. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození.

Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost. Mrazák má šuplíky velké, malý. Tato chladící nádoba na šampaňské bude stylovým doplňkem na každou slavnostní večeři. Je ideální pro domácí či komerční použití na večírcích, oslavách, zvláštních příležitostech nebo k obecnému použití.


Nerezová chladící nádoba na víno a šampaňské WMF Ambient. Neoslavujte svůj úspěch zteplalým šampaňským. S nerezovou chladící nádobou zůstane váš drink vždy perfektně vychlazený a vaše pověst hostitele nepřekonatelná.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Inzerát Nádoba na víno v okrese Hlavní město Praha, cena 250Kč, od Le Coco na Sbazar.


Chladiče na víno na Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky