pondělí 3. srpna 2015

Univerzální mezikus pračka sušička

Mezikusy pračka - sušička. Poslední kus k odeslání u vás již 30. Medzikusy práčka - sušička. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Univerzální spojovací díl Wpro SKS1se vkládá mezi pračku a sušičku. Je vybaven výsuvnou policí, na kterou si během praní či sušení můžete položit veškeré příslušenství. Je praktická i pro naplňování a vyprazdňování sušičky, stejně jako pro odkládání prádla.


Montážní souprava slouží díky zařízení Safe-in-Lock k naprosto bezpečnému umístění sušičky nad pračku s předním plněním. Tím zlepšuje využití prostoru v místnosti. Výsuvná police je praktická pro naplňování a. Firma Whirpool přináší univerzální policový mezikus , který skvěle vyplní prostor mezi vaší pračkou a sušičkou.


Tento mezikus je vybaven výsuvnou policí, na kterou si během praní či sušení můžete položit veškeré příslušenství, které k tomu potřebujete, čímž zlepšuje využití prostoru v místnosti. Pomocí této základní spojovací sady ušetříte místo ve vaší domácnosti.

Já jsem teda mezikus měla, byla jsem si s ním jistější. Přeci jen mezikus je pevně přilepený k pračce a sušička je zachycená v úchytech. Taky mi pračka nijak neskákala a mám oboje stejnou značku. Lepidlo drželo opravdu fest, po stěhování jsme mezikus sundávali a dalo nám to zabrat.


V bílém provedení, z kvalitního plastu. Jedná se o bezpečné umístění sušičky nad pračku s předním plněním. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. WPRO SKS 1MEZIKUS PRAČKA SUŠIČKA.


Při nákupu sušičky myslete na to, že spojovací mezikus lze jednoduše pořídit pro zařízení stejných značek. Spojování přístrojů rozdílných výrobců může být o poznání komplikovanější, přesto pro tento účel vám nabízíme univerzální mezikus značky WPRO. Před objednáním mezikusu pro vaše zařízení si v. Potřebujete sušičku prádla a hledáte pro ni místo? Můžete ji umístit na automatickou pračku.


Je určený pro hloubku - cm. Toto řešení vám rovněž uspoří místo ve vaší domácnosti. Ne, není to možné, sušička má nožičky z tvrdého plastu které kloužou po horní desce pračky takže by spadla.


AEG E4YHMKP- mezikus pračka - sušička.

Detail produktu příslušenství SK- spojovací mezikus pračka sušička si můžete. SPOJOVACÍ MEZIKUS pračka - sušička s výsuvnou policí AEG design. Spojovací mezikus pračka - sušička s výsuvnou policí.


Umožní Vám bezpečně a pevně umístit sušičku prádla na horní desku pračky, šetříce prostor ve Vašem bytě. Díl je vybaven výsuvnou policí, která slouží k odložení koše při plnění a vyprazdňování pračky a sušičky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky