středa 26. srpna 2015

Antibakteriální ubrousky

Hodnocení produktu: 1. Nové antibakteriální ubrousky Ecozone s vůní aloe vera a okurky jsou vhodné pro rychlý a hygienický úklid. Mohou být použity na většině ploch v bytě nebo domě. S našimi ubrousky setřete veškerou nečistotu. Nabízíme několik druhů - antibakteriální , klasické do kuchyně nebo praktické na brýle.


Dettol antibakteriální ubrousky na povrchy ničí 9 bakterií a virů. Vhodné na kuchyňská prkénka, dětské židle, přebalovací podložky, lednice, odpadkové. Antibakteriální ubrousky ks.


Pouze se může prodloužit doba dodání u některých produktů nebo jsou aktuálně vyprodané. Zbaví vaše ruce 9 bakterií bez použití vody, můžete je proto snadno použít například ve vlaku, v autě či letadle. Kromě gelů najdete v této kategorii také antibakteriální mýdla, která dokážou zničit bakterie účinněji, než klasická mýdla. Vybírejte si Vlhčené ubrousky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Přidat hodnocení obchodu.


MILÉNE antibakteriální vlhčené ubrousky 8× ks 1Kč. Když zavřete oči, ucítíte, jak jste doslova obklopení květinami. Vlhčené antibakteriální ubrousky na ruce jsou určeny pro rychlou hygienu rukou na cestách, nákupech, zaměstnání ve škole a podobně. Stále fungujeme bez omezení :) Proto můžete bez obav objednávat. Přispívají k přirozenému pH pokožky.


Ubrousky neobsahují alkohol a pokožku tak nevysušují. Všechny informace o produktu Vlhčený ubrousek Linteo Satin vlhčené ubrousky antibakteriální ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Linteo Satin vlhčené ubrousky antibakteriální ks. DETTOL Čistící ubrousky Power and Fresh Lemon and Lime Burst ks.


Freshmaker vlhčené ubrousky Citrus - MIX ( antibakteriální ) 120ks. Utěrky jsou příjemné, ve velkém balení s možností opakovaného otevírání. Biocidní přípravky používejte bezpečně.


Vy tak při nakupování antibakteriální gely ušetříte čas i peníze. Nízkoalkoholové antibakteriální ubrousky , utěrky ASEPTIL s malým obsahem KAS určené k rychlé dezinfekci rukou tam, kde není k dispozici voda, nebo kde by časté mytí poškozovalo pokožku. Tento výrobek – velké balení kbelík ASEPTIL-4– najde uplatnění ve zdravotnických zařízeních s vysokým počtem pacientů jako. Neobsahují alkohol a mají vyvážené pH k pokožce.


Antibakteriální ubrousky

Benzalkonium Chloride s dlouhotrvajícím účinkem. Doctor Wipes ubrousky antibakterialní s obsahem chlorexidinu ks. O kategorii Hygienu v domácnosti a na pracovišti zajišťují dezinfekční prostředky a přípravky s antibakteriálními přísadami. Patří sem dezinfekční prostředky univerzální, dezinfekce na podlahy, antibakteriální gely na ruce nebo čistící ubrousky na různé povrchy. Kč Respirátor FFPs CE, 5ks v balení.


Zabíjí 9 bakterií a virů. Balení obsahuje ubrousků. LYBAR vlhčené osvěžující ubrousky s antibakteriální přísadou na ruce a tělo - 15ks. Hygienické ubrousky s antibakteriálními účinky jsou vhodné jako rychlá dezinfekce rukou případně obličeje. Intimní ubrousky zanechávají pocit svěžesti a čistoty.


Antibakteriální ubrousky

Dezinfekční utěrky čistí a dezinfikují plochy. Jsou bakteriální, fungicidní a virucidní. Neutralizují roztoče koček. Odstraňují viry, plísně a bakterie.


Jemně odstraňují nečistoty z pokožky, ošetřují a chrání. Jsou ideální pro použití při cestování. Díky zakázkové výrobě si můžete zvolit obaly plně dle svých představ.


Antibakteriální ubrousky

Pomocí zakázkové výroby se můžete odlišit od konkurence a rovněž si nechat vyrobit praktické řešení přímo na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky