úterý 18. srpna 2015

Dřevěné nádobí

Rádi vyrábíme dřevěné poklady i podle přání zákazníků - dřevěné nádobí s vlastním motivem, nejčastěji misky na přání. Na horká i studená jídla. Dřevěnou misku můžete používat na cokoli byste použili tu keram.


Rádi bychom Vám jménem společnosti AMADEA s. V současném uspěchaném světě nalézá mnoho lidí oblibu v každodenním používání výrobků z přírodních materiálů, a proto jsme se rozhodli obohatit tento trh právě výrobou rozmanitého sortimentu dřevěných doplňků do domácnosti.

Příslušenství pro vodní dýmky. Vonné tyčinky a příslušenství. Aromaterapie a kosmetika. Oblečení nejen z orientu. Tašky, peněženky, batohy.


Co můžete mít v kuchyni ze dřeva, je škoda kupovat z plastu. Spolupracujeme proto s truhlárnami po celé Evropě a vybíráme u nich krásně zpracované dřevěné kuchyňské náčiní na vaření i nádobí na servírování.

Dřevěné misky, korýtka, talíře, aneb nádobí pro středověké stolování. Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně. Dřevěné nádobí a příbory pro jednorázové použití, vyrobeno z certifikované FSC dřevěné dýhy.


Tyto jednorázové obaly a příbory neobsahují žádné plasty , umělé látky, jsou certifikované pro použití v gastro provozech pro přímý styk s potravinami i pitnou vodou, jsou 1 biologicky rozložitelné a tudíž šetrné k životnímu prostředí. Náš sortiment dřevěného nádobí nabízí dřevěné lžíce, lžičky, vidličky, nože, prkénka, misky, talíře a dřevěné náčiní, které můžeme použít v kuchyni. V kategorii dřevěné jednorázové nádobí najdete dřevěné příbory, misky, tácy, tácky, lodičky, kornouty.


Dále i míchátka a párátka a dřevěné příbory. Dřevěné jednorázové nádobí se skvěle hodí všude tam, kde milují přírodu a chtějí změnu za plasty. Víte, že jeho používáním můžete velmi ovlivnit nejen své zdraví, ale i domácí pohodu?


Lépe uchovat potraviny i bylinky a přijmout vlastnosti stromů, které potřebujeme k nastolení rovnováhy. Zákazníci si totiž často do vybraných misek, talířů nebo třeba servírovacích táců nechávají vypálit motiv na přání. Za pár dní tak mají doma opravdu osobní sadu nádobí. Jednou za pár týdnů potřete dřevěné nádobí jedlým rostlinným olejem. Jednak tím zabráníte pronikání bakterií z jídla do struktury dřeva, a jednak podstatně prodloužíte jeho životnost.


Stačí na nádobí kápnout jen pár kapek a ubrouskem rozetřít důkladně do všech míst.

Markéta Veselá Talíře, příbory a jiné druhy dřevěného nádobí nepoužívali jen naši předci a rozhodně nepatří do minulosti. V neposlední řadě je dřevěné náčiní velmi odolné proti poškození a vydrží vám roky. Vzhled Jestli-že se rozhodnete, že si do domácnosti pořídíte dřevěné nádobí , můžete si vybrat z celé řady opravdu krásných a designových kousků. Mandaly a dřevěné nádobí se podle nás skvěle doplňují – jedno podtrhuje krásu druhého už jen proto, že geometrie pro přírodu není žádná neznámá, ale najdete ji vlastně na každém rohu, byť se to tak na první pohled lidskému oku nemusí zdát. Příkladem je Fibonacciho posloupnost projevující se třeba v. Neznamená to však, že bychom se na ně měli dívat, jako na nějaký přežitek.


Vždyť mají tolik předností, které jiným materiálům chybí. Zajisté má každá doma dřevěnou vařečku. Na výrobu jednotlivých druhů nádobí se používá kvalitní dřevo především z. Položte ho na místo, kde se nenachází přímé teplo. Tím máme na mysli vedro sálající z radiátoru, kamen, trouby či mikrovlnky.


Dřevěné náčiní ideálně opřete či pověste na háček, aby. Nádobí by se tím mohlo snadno poškodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky