úterý 24. dubna 2018

Mikrovlnka eta

Mikrovlnné trouby ETA vám prostě zjednoduší život! Nabízí mnoho praktických funkcí, a tak s nimi jídlo nejen rychle a rovnoměrně ohřejete, ale i rozmrazíte. Některé dokonce zvládnou jeho kompletní přípravu.


Samozřejmostí je elegantní design pro kuchyňské spotřebiče ETA typický. Jednoduchý design doplňují dva knoflíky pro nastavení času a zvolení potřebné funkce.

Velkorysá je jak výkonem, tak vnitřním objemem. Jednoduchý dizajn dopĺňajú dva gombíky pre nastavenie času a zvolenie potrebnej funkcie. Veľkorysá je ako výkonom, tak vnútorným objemom.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Je ideální pro ohřívání či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin.

Umožní vám vybrat si z osmi nastavitelných programů, pěti stupňů mikrovlnného výkonu a dvou rozmrazovacích režimů. Mnozí rodičové pak bezesporu ocení i dětskou pojistku pro ochranu vašich nejmilejších. Jednoduchú obsluhu poskytuje mechanické ovládanie a je tak ideálnym pomocníkom do každej domácnosti. Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti.


Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho. Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie. Náhradní díly na mikrovlnné trouby ETA.


Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy mikrovlnných trub ETA. Většinu ND ETA vedeme skladem. Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov.


Interiér mikrovlnky je z. Jednoduchou obsluhu poskytuje mechanické ovládání a je tak ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Hodí se tedy perfektně ke každodennímu užívání.

Snadné mechanické ovládání si osvojíte během chvilky. Mám rada výrobky firmy Eta. Je to jednoduchá mikrovlnka , na prihrievanie pokrmov. Zatiaľ slúži dobre – máme ju krátko.


Nevýhodou je, že sa jedna strana mikrovlnky kĺže. Popis: Prodám zánovní mikrovlnku ETA. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky