čtvrtek 19. dubna 2018

Kyslíková láhev 2l

TLAKOVÁ LÉHEV 2L určená pro plnění kyslíkem Oa napájení kyslíkových zařízení: domácí oxygenoterapie, příp. Kyslíková láhev (lidově bomba) pro domácí použití. Jedná se o prázdnou tlakovou láhev , kterou vám firma. Rothenberger - kyslíková láhev 2l naplněná - opakovaně.


Opkované plnění láhve med. Obal na kyslíkovou lahev 2l Kód: 367.

Hledat ve zboží Hledat v článcích. Přihlášení Nová registrace. Cílem kyslíkové terapie je zlepšení příjmu kyslíku a zvýšení dechového objemu.


Ve všech ostatních tkáních, včetně očí a mozku, jsou kyslíkovou terapií vytvářeny podmínky lepšího prokrvení a tím i lepší výživy tkání. Lahvový redukční a průtokový ventil MEDISELECT II 25L. O lehčí než běžné ocelové tlakové lahve.


Kč, pouze na ProMistry. Přenosná, ocelová, opakovatelně plnitelná láhev pro oxygenterapii a resuscitaci. Množství kyslíku litrů.

Dodávaná s redukčním ventilem a manometrem. Naše společnost provádí toto plnění a rovněž i tlakové. Láhev je uložena v omyvatelném kufříku. Toto není aukce, v případě zájmu tedy kupujte hned!


Lahev s platnou revizí prokazuje označení na límci obalu (lahve), kde je uvedeno poslední datum tlakové zkoušky. Při opakování tlakových zkoušek se nové datum revize značí buď dolů pod údaj o předchozí tlakové zkoušce, nebo vpravo. Tlaková láhev je schválená pro náplň 4litr. LAHEV KYSLIK 2l najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Máme veľký výber kyslíkových fliaš naplnených Omedicínskym kyslíkom 9. Niektoré typy fliaš majú už integrovaný ventil, čo je veľmi výhodné, hlavne pri výmene fliaš. KYSLÍKOVÁ LAHEV RESPIROX určená pro inhalaci kyslíku Opro dýchání na zlepšení dýchacích obtíží. Zdravé dýchání Jako prevence je inhalace kyslíku vhodná pro kuřáky, pro posílení obranyschopnosti organismu proti infekcím a nádorovým onemocněním, k potlačení migrén i negativních účinků exhalací v ovzduší a zvyšuje odolnost organismu vůči stresům a přepracovanosti.


Plastová napáječka pro králíky a jiné hlodavce o obsahu 2l. Vyberte si kyslíkový koncentrátor z největší nabídky na trhu. Nejlevnější koncentrátor kyslíku jen u nás.


Dopřejte si svou vlastní okysličenou vodu.

Potřebujete jen láhev 2L AQUA-SHOP OXYWELL a kyslíkové bombičky OXYWELL. Můžete si jí připravit kdekoliv a kdykoliv. Jeden litr vyrobíte za minimum ceny oproti té, kterou koupíte v obchodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky