středa 18. dubna 2018

Sklenice na med

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč.


Standardně jsou dodávky zajišťovány.

V naší nabídce včelařských potřeb najdete různé sklenice na med. Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po deseti s víčkem. Originálními barevná víčka na sklenice.


Víčko na sklenici s medem je důležité, nejenom pro uzavření sklenice , ale plní i estetickou funkci. Víčko na med může být potištěno různými včelími motivy, které vypadají opravdu nádherně a jsou ozdobou každé sklenice na med. Vyberte si sklenice na zavařování, sklenice na med z naší bohaté nabídky.


Víčka na sklenice na včelí med.

Ke každé sklenici s medem samozřejmě patří víčko, a to pokud možno nové. Společně s etiketou tvoří kompaktní vzhle který je pro prodej medu též velmi důležitý. Etikety na med pro včelaře. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí.


Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost. V nabídce ale také naleznete sklenice bez tohoto reliéfu.


Naše sklenice vám zajistí bezpečné uskladnění medu se zachováním kvality i vůně. Včelařské sklenice a víčka. Samolepící etiketa na med s motivem nemá funkci pouze estetickou, ale především informuje zákazníka o produktu, který je uložen v obalu, tedy o včelím medu ve sklenici. Současně tak zvyšujete pravděpo. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství.


K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví.

Tyto sklenice na med s nápisem Český med neudělají vašemu medu ostudu. Koš pro ometání včel z rámečku, který ústí do zadní části podmetu a používá se při medobraní. Lžíce na med nabere mezi své disky velké množství medu.


Ochranný disk na rukojeti umožňuje, že nástroj může být umístěn na okraj sklenice a zbylý med může zkapat zpět do sklenice s medem. Pro prodej včelího medu je důležitý také obal, tedy sklenice , víčko a etiketa. Víčko je se závitem TO8 tedy je určeno pro sklenice na med o obsahu 7ml.


Svazová sklenice se včelou. Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky