pondělí 16. dubna 2018

Smaltovaný kotlík

Drivers available same day. Sada obsahuje: smaltovaný kotlík , smaltovanou pokličku, specialní stojan s pojistnou kladkou na kotlík , zdarma nerezovou naběračku Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kvalitná kotlíková súprava na varenie kotlíkového klasického maďarského gulášu, rybích polievok halaszle, klasických polievok a gulášu s diviny.


Aktuálnu ponuku postupne rozširujeme o ďalšie veľkosti a kombinácie. Kvalitný smaltovaný kotlík na outdorové varenie gulášu v prírode, v záhrade alebo v otvorenej kuchyni.

Smaltovaný kotlík na guláš. Kovový kotlík litrový, smaltovaný na guláš s pozinkovaným kovovým držadlom. Vhodný na prípravu jedla pri táborení v prírode, pri vode alebo v domácnosti. Kovová kotlina natretá špeciálnou, ochrannou žiaruvzdornou farbou.


Kotlina má zosilnený rošt na popol v mieste, kde vzniká najväčšia teplota v kotline. Vybírejte si Outdoorové kotlíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Drevená varecha a nerezová naberačka ako Darček. Pri manipulácii s kotlinou odporúčame používať ochranné rukavice.


Môže obsahovať ostré hrany.

Kč 6Kč expedice 1-dny ks. Načíst další produkty (23). Súpravy na zabíjačku a kotlinové súpravy Zabíjačkové súpravy MAXI SET. Nerezová kotlina s kotlíkom. Kotlíky s kotlinou komplet Kotlíkové sety Exclusive.


Kvalitné smaltované kotlíky, antikorové kotlíky, nerezové kotlíky, medené kotlíky, liatinové kotlíky, servírovacie kotlíky, súpravy na guláš a doplnky ku kotlíkom. Nejrůznější velikosti nerezových a smaltovaných kotlíků. Kotlík s trojnožkou Trojnožky na kotlíky.


Ke kotlíkům je u nás k možné objednat i poklice, stojany, kotliny a velké vařečky. Doporučujeme také vyzkoušet maďarské kleště na slaninu nebo špek, v nichž se dělají na ohni křupavé slaninové chipsy. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní kotlíky na guláš, kotle, kotliny, soupravy!


Ideálny chránič plameňa na vonkajšie použitie v záhrade, ale aj v prírode. Chráni oheň proti vetru. Materiál: oceľ a dve vrstvy smaltu, ocelová. Máte zaujem si osobne prevziať a kúpiť produkt v našom sklade?


Nemusíte si nič písať, žiadny kó žiadnu podstránku, nemusíte sťahovať obrázok produktu! Je to jednoduché: stačí keď si produkt stiahnete a vytlačíte vo formáte APDF v záložke – Na stiahnutie – a. Vrchní průměr: 5cm.

Kvalitní smaltovaný kotlík s naběračkou na outdorové vaření guláše v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně. Vnitřní část je pro zvýšení životnosti opatřena tvrdou vrstvou smaltu. Dle potřeby můžete použít na čistění kotlíku i lehce drhnoucí.


Všechny informace o produktu Outdoorový kotlík MFH smaltovaný kotlík na guláš litrů, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze MFH smaltovaný kotlík na guláš litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky