úterý 17. dubna 2018

Tyčový mixér braun příslušenství

Braun global manufacturer of small electrical appliances. Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Velký mixér Braun vám umožní popustit uzdu tvořivosti a využít váš tyčový mixér na maximum. Kromě toho, že vám snadno a rychle naseká přísady do pokrmů, také dokáže výborně připravit smoothie a míchané nápoje, uhníst lehké těsto a dokonce s ním bez námahy nadrtíte led. Oceněný tyčový mixér Braun MultiQuick nabízí mnohem více.


Více ze všeho, co potřebujete k větší kreativitě v kuchyni. Příslušenství Food processor (l) Sekání, míchání,. Radujte se z perfektních výsledků bez nepořádku. Každý tyčový mixér značky Braun je standardně vybaven patentovanou nohou se systémem PowerBell, který využívá technologii SPLASHControl, která dokonale mísí pokrmy a zabraňuje rozstřiku - na vás ani na vaší kuchyni tak neulpí ani kapka. Kromě ponorného nástavce, šlehací metly a sekáčku disponuje také food procesorem s vyměnitelnými strouhacími nástavci, díky kterým si připravíte například okurkový salát, nebo nastrouháte zeleninu pod maso.


Tyčový mixér je praktický pomocník vhodný do každé domácnosti. Jeho nespornou výhodou je skladnost. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jednoduše se ovládá, skladuje a komfortně se čistí.


Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod. Lépe vybavené mixéry pak obsahují užitečné příslušenství na sekání, krájení, drcení či šlehání. Vybírat můžete opravdu z široké. Free Shipping Available. Vyměňte příslušenství u tyčových mixérů Braun pouhým jedním kliknutím.


Dvě tlačítka, jedno kliknutí pro rychlou a snadnou výměnu všech skvělých příslušenství EasyClick. Hodí se pro milovníky ovocných koktejlů, polévek či omáček, ale také pro rodiče malých dětí, kterým usnadní přípravu dětské výživy. Měl by být rychlý, dobře ovladatelný a snadno omyvatelný. Pokud jste opravdu nároční a hledáte tyčový mixér , který plně uspokojí všechny možné kuchyňské potřeby a zastane škálu praktických funkcí, máme pro vás tip na speciální kousek.


Ten pravda rozhodně nepatří mezi nejdostupnější, ale můžete se těšit na špičkový. Braun international website for all household appliances. V porovnání s tyčovými mixéry značky Braun , které nejsou vybaveny technologií ACTIVEBlade. Kompatibilní s tyčovými mixéry Braun MultiQuick a bezdrátovým MultiQuick 9. Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství.


To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že. Jedná se totiž o praktického pomocníka, který vám může v kuchyni ušetřit spoustu času i námahy. Chcete svůj nový tyčový mixér Philips ProMix s technologií SpeedTouch využít opravdu naplno?


Tyčový mixér braun příslušenství

Inspiraci vám přinesou tato videa! Podívejte se, jak můžete rychle a snadno připravit domácí jídlo – a to díky novému tyčovému mixéru Philips a příslušenství. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


To znamená, že jeho výkon by měl být dobrý a měl by zvládnout rozmixovat nejen měkké, ale i tvrdší suroviny, jak jsou oříšky. Robustní ponorný mixér se silným elektromotorem, vhodný na ořechy i drcení ledu. Levnější tyčový mixér s absencí širšího příslušenství , ale jinak dobrým výkonem a nerezovým nástavcem na horké pokrmy. Jedinečné příslušenství.


S bohatým příslušenstvím budete moci tyčový mixér využít k přípravě nekonečného množství pokrmů. V balení najdete nerezovou šlehací metlu s mixovací nádobou o velikosti 6ml (bez BPA), která vám dokonale poslouží při přípravě domácí majonézy, šlehačky nebo různých krémů. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost. Součástí balení je bohaté příslušenství , mixér zvládne díky technologii Quattro Blade se speciálními noži i rozmixování odolných surovin.


Abyste zůstali čistí Vy, i Vaše kuchyně. Jako příslušenství má mixér pracovní nádobu, sekací nádobu a šlehací metlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky