úterý 10. dubna 2018

Skleněný demižon 20l

Free Shipping Available. Demižon holý skleněný - 20l. Materiálem pro výrobu demižonů je sklo, takže obsah nepřejímá žádné cizí pachy. Má baňatý tvar a úzké hrdlo.


Z důvodů ochrany a pohodlnější manipulace je opletený. Je vhodný na víno, pivo, sirupy, likéry. Neopletený skleněný demižon k uskladnění vína, moštů, slivovice atd. Holý demižon může být ve sklepě chráněn proti rozbití vložením do ocelového nebo plastového koše.


V ponuké máme rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete využiť pri výrobe vína i na skladovanie alkoholu. Skleněné demižony dodáváme v různ. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Prodám demižon s košem. Demizon dodáváme včetně korkové zátky. Kvalitní skleněný demižon o objemu litrů od italského výrobce. Je praktický a zároveň dekorační. Líbit se v nich bude vínu, limonádám i ledovému čaji.


DEMIŽON litrů – skleněný. Odporúčaná zátka korok priemer 38. Pro všechny milovníky lihovin je určen praktický holý demižon. Opletený demižón s úchytom objem 20l. Používá se pro výrobu a uchovávání lihovin, např.


Uzávěr není součástí demižonu. Barva opletu se může lišit. Nejmenší demižon , který prodáváme má objem l (tradiční opletený demižonek s uchem a na korkovou zátku), největší l. U vinařů jsou velmi oblíbené středně velké nádoby a to zejména 15l, 20l a 25l. Výhody skleněných demižonů. Oproti plastovým barelům je skleněný demižon méně složitý na údržbu.


Dodajte u listu želja Usporedite. Raspoloživost po centrima. Stanja raspoloživosti proizvoda po prodajnim centrima su informativnog karaktera te su zalihe podložne promjenama. Za detaljnije informacije o raspoloživosti konta. Dom a záhrada - Skleneny demizon bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky