středa 25. dubna 2018

Ubrusy s teflonovou úpravou

Ubrusy , naprony i prostírky různých velikostí z teflonové látky se hodí jak do domácností, tak i do restauračních či hotelových podniků. V nabídce najdete také ubrusové šály s teflonovou úpravou , které můžete položit doprostřed dlouhých rautových stolů nebo je nastříhat na menší prostírky. Ubrusy , utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá.


Teflonové ubrusy jsou velmi oblíbené pro svou praktickou vodoodpudivou úpravu, která účinně zabraňuje špinění ubrusu nebo vsáknutí rozlité tekutiny. Ubrusy s teflonovou úpravou se k použití hodí jak do domácností, tak i do restauračních podniků. Polyesterové ubrusy s teflonovou úpravou rozdělujeme do několika tříd.


Třída Classic: Jak již z názvu vyplývá, jde o klasickou a zároveň i cenově nejdostupnější verzi. Ubrusy jsou šité z látky v gramáži 16 to znamená, že již na pohled i dotyk jsou tenčí. Ubrusy GASTRO LIGHT s teflonovou povrchovou úpravou patří do naší standardní nabídky restauračních ubrusů. Převrhnete hrneček s vodou, karafu s vínem, nebo se na ubrus vylije káva? Téměř nic se nestane, vytvoří se kapičky, které se však nevsakují, povrch ubrusu je odpuzuje - stačí je jen houbičkou odsát.


Jen málokdo se ještě nesetkal s nejžádanějšími typy ubrusů, s ubrusy s teflonovou úpravou. Látky s teflonovou úpravou v metráži nejen na ubrusy. Pořiďte si u nás látky s teflonovou úpravou , které můžete použít na výrobu ubrusů, závěsů a jiných rozmanitých bytových dekorací. Látkové kusové ubrusy i ubrusy s teflonovou úpravou jsou vhodné při každé příležitosti.


Vánoční ubrusy s motivy hvězd v zeleném, červeném, smetanovém i bílém provedení navodí při adventu tu správnou náladu. Pro velikonoce jsme připravili velikonoční ubrusy s kraslicemi. Vajíčka jsou buď v červené nebo zelené. Ubrus s teflonovou úpravou Materiál: 1 Polyester. Dle požadavků zákazníka je umíme ušít v jakýchkoliv.


Proto se rozlitá tekutina shromáždí ve formě kapek, které lze snadno odstranit suchým hadrem, nezanechává skvrny. Jsou praktické na údržbu. Svědčí o tom praní při nízké teplotě, rychlost sušení a snadné žehlení. Především teflonové ubrusy , které vynikají odolností proti skvrnám a mají vysokou gramáž, jsou skvělou volbou i tam, kde snáze hrozí jejich ušpinění. Můžeme vám je tedy jen doporučit.


U konkrétního ubrusu máte vždy na výběr z. Ubrusy na stůl v různých velikostech, provedeních a také s teflonovou úpravou Ubrusy Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. S teflonovými ubrusy žádný problém. Ubrusy jsou opatřeny vrstvičkou teflonu, která není na pohle ani na omak patrná.


Díky tomu se tekutiny do látky nevsakují a zůstanou na povrchu. Stačí je pak setřít ubrouskem nebo utěrkou. Je už jen na vás jestli zvolíte jednobarevné ubrusy nebo ubrusy se vzorem. Ubrusy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru s teflonovou úpravou a okraje jsou zakončeny ozdobným, širokým lemem. Teflonová vrstva zabraňuje znečištění povrchu a vstřebávání tekutin do látky.


Používáním těchto webových stránek. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Lze s nimi prostírat jak o svátcích, tak i při běžném stolování. Vhodné jsou jak pro běžné domácnosti, tak i do.


Směsové plátno s teflonovou úpravou MALLORCA jednobarevná levandulová, š. Kvalitní žakárský ubrus Odaska s vytkaným vzorem, vhodný pro slavnostní tabule i pro klidné posezení běžného dne. Ubrus má nešpinavou voděodolnou úpravou Teflon. Rozlitou vodu či kávu stačí jen odsát ubrouskem. Sami z těchto látek ubrusy šijeme, proto Vám garantujeme, že všechny látky z této kategorie jsou vhodné k tomuto účelu.


Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou úpravou. Na naši nabídku kusových ubrusů se můžete podívat v kategorii Ubrusy a běhouny. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky