pondělí 2. dubna 2018

Chladici půllitr

Get The Pergola prices in UK. Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Chladící půllitr: Představte si půllitr s chladícím systémem.


Chladici půllitr

Tento půllitr má dvojité stěny, prostor mezi nimi je vyplněn rychle mrznoucím netoxickým gelem. Půllitr pouze vložíte dnem vzhůru do mrazáku a po zmrznutí gelu ho vytáhnete. Protože má půllitr po obvodu chladící kapalinu, má objem l. Půllitr nemusíte používat jen na pivo, skvěle vychladí jakoukoliv limonádu či jiné tekutiny.


Pro letní horké dny je opravdu. Original 5ml (obrázek 3) žádný 4ani 450ml ale opravdový půllitr, kvalitní provedení, i pěna se vejde když ji není moc. Tvar napodobuje skleněné půllitry a ři namražení si ani nevšimnete. Léto je v plném proudu! Sluníčko, teplé počasí a spousta zábavy!


Ať už v parném počasí pijete limonádu, pivo, kolu, nebo cokoli jiného, tento samochladící půllitr je vždy udrží příjemně vychlazené. Dejte chladící sklenici do mrazáku a nechte zamrazit tekutinu. Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem.


Slovo chladicí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, čisticí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží. Tento úžasný chladící půllitr udrží vaše pivo studenější než zadnici Eskymáka. Je to tím, že tento chladící půllitr je vyplněn průsvitnou netoxickou kapalinou, která při zmrznutí zcela ztuhne. This video is unavailable. Plastový pohár má dvojité stěny, mezi které je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel.


Chladici půllitr

Gel pak udržuje půllitr a nápoj v něm velmi dlouho studené. Termosky a termohrnky) Hodnocení produktu:. Neni nic lepší než samochladící půllitr , který můžete používat jak na cestách, tak třeba i při. Akční nabídka od Slevnuj. Top oblíbený produkt v nabídce chladících půllitrů - elegantní půllitr IRON CHILLER z kvalitní nerezové oceli.


Tento vychytaný půllitr dokáže díky své dvojité stěně udržet váš oblíbený nápoj chladný po delší dobu než pokud si ho nalijete do obyčejného půllitru. Tato tekutina má barvu piva a na jejím povrchu plavou malé krystalky, které vytváří dojem pěny. Ideální půllitr pro milovníky studeného piva a ostatních nápojů. Chladicí půllitr 6ml - falešné pivo. Děsíte se vysokých letních teplot, kdy si přinesete vychlazené pivečko na stůl a po dvou doušcích již nemá nápoj správnou teplotu?


Chcete uspořádat grilovací párty a překvapit pozvané hosty? Pořiďte si náš samochladící půllitr a užijte si parné. Unikátní půllitr na pivo či jiný oblíbený nápoj, který udrží Váš nápoj dlouho studený a osvěžující! Dvojité stěny půllitru jsou naplněny netoxickým, rychle mrznoucím gelem.


Nádobu tak stačí dát před použitím do mrazáku. Gel zmrzne, díky čemuž si můžete vychu. Cítíte se jak v sedmém nebi a jediné co vám dokážete tuto idylku zkazit je to, že pivo nevydrží být studené ani deset minut. V tu chvíli přichází jediné řešení tohoto celého problému a tím není nic jiného než chladící půllitr z oceli. Výhodou je, že si tento půllitr můžete vzít s sebou všude na cesty.


Není nic lepšího než pořádně vychlazené pivo z ledové sklenice. Pokud na vychlazený zlatavý mok nedáte dopustit, určitě se vám bude zamlouvat tento mrazící půllitr. Toto je ten správný dárek pro muže, kteří mají za parných letních dnů rádi chladné pivo nebo jiný nápoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky