pátek 6. dubna 2018

Oprava mikrovlnky

Takové kratší video o výměně motoru unašeče v mikrovlnce. Two Hands Restorations Recommended for you. Oprava mikrovlnky - vyplatí se?


Není nijak stará, ani opotřebovaná, prostě jen přestala vlnit. Gril jde, takže pojistky to asi nebudou.

Jak poznám, že odešel magnetron? Dále zde naleznete další zajímavá související témata. U ohřevu magnetron,u talíře motorek,nebo koncák ale ten by měl sepnout jakmile se dvířka zavřou.


Každopádně bych se v ní moc nehrabal. Přece jen tam je mikrovlnné záření. A navíc otázka je jestli se nevyplatí koupit novou,záleží na tom na kolik by vyšla oprava.


Ale takhle ti neporadím,musel bych ji vidět a zjistit závadu přímo. S největší pravděpodobností se jedná o vadný kondenzátor,rozeber kryt a najdeš upálenou součástku.

Vzhledem k dnešním cenám tohoto bílého zboží, je třeba zvážit, zda se oprava vyplatí. Pokud nám podrobně popíšete projev závady, už po telefonu vám ve většině případů sdělíme, zda je pro vás rentabilní, abychom se na mikrovlnnou troubu přijeli podívat, nebo radši uvažovat o koupi nové mikrovlnky. Pro zjednodušení budeme předpokládat, že se jedná o obyčejný typ bez kombinace s grilem a horkým vzduchem, který má jednoduché mechanické ovládání. Srdcem každé mikrovlnky je generátor mikrovln, zvaný magnetron. I pro zdánlivě drobné opravy proto doporučujeme náš značkový servis mikrovlnných trub.


Při objednávce oprav i dílů prosím uveďte servisní kód spotřebiče , který najdete ze zadní strany, u vestaveb potom na rámu u dvířek nebo z boku na panelu. Spojte sa s naším oddelením zákazníckeho servisu. Budete potrebovať produktové číslo E-NR. Zprovoznění magnetronu z mikrovlnky Nedávno se mi dostal do ruky starý, ale funkční magnetron z mikrovlnky.


Anodové napětí 4kV, proud 300mA. Magnetron jsem zprovoznil. Najlepšie sú mikrovlnky s čo najvyšším výkonom a čo najnižším alebo rovnakým príkonom. Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l, mikrovlnky s objemom nad l sú rozmernejšie.


Do malých nič viac ako tanier nedostanete, do väčších. Již se Vám nevyplatí oprava staré trouby a uvažujete o koupi nové? Mikrovlnná rúra a objem.

Nákupem novějšího modelu trouby získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat pečící troubu, na co nezapomenout a na jaké parametry se. PP Elektro Petrák. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Omylem se do mikrovlnky vložil plechový hrnek a od té doby to zlobí. AEG Ardo Ariston Beko Bosch Candy. Provádíme opravy mikrovlných trub od těchto značek:. Udělal jsem ještě poslední pokus oživit mikrovlnku. Dal jsem ji do zásuvky na jiný obvod ( tam mám zapojen sporák).


Elektroinštalačné práce - rekonštrukcie elektroinštaláci, slaboprú silnoprú bleskozvody. Ervoservis -predaj, záručný a pozáručný servis domácich elektrospotrebičov. Hlavnou činnosťou je servis malej a veľkej bielej techniky pre domácnosť, predaj náhradných dielov a príslušenstva do týchto spotrebičov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky