pátek 13. dubna 2018

Hranolkovač tescoma

Proužky, kolečka, nudličky, nahrubo, najemno. Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. This video is unavailable.


Vynikajúci na prípravu originálnych zemiakových špirál. TESCOMA špirálový krájač na zemiaky PRESTO, ihly. Súprava obsahuje ihly z nehrdzavejúcej ocele na vyprážanie aj pečenie zemiakových špirál, špirálový krájač a masívna rukoväť sú vyrobené z odo. Hranolkovač Tento hranolkovač snadno a rychle vytvoří z celých brambor úhledné hranolky vhodné k fritování. Please try again later.


Struhadlo na hranolky Handy značky Tescoma - špičkové struhadlo s ostrou nerezovou čepelí vynikající pro přípravu bramborových a zeleninových hranolků. Tescoma Kráječ na kostičky a hranolky HANDY, čepele. Snadno a rychle nakrájí čerstvou zeleninu a ovoce na malé nebo větší kostičky či hranolky. Vynikající pro krájení mrkve, brambor, cibule, petržele, okurky, řepy, jablek, hrušek, nektarinek, broskví ap.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kráječ hranolků a zeleniny Classic značky Tefal je plně rozebíratelný pro snadné čištění pod tekoucí vodou.


Efektivní krájení díky velké plastové páce a extrémně ostré nerezové mřížce. Tescoma Tvořítko na hamburgery PRESTO v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kráječ jehlice z nerezavějící oceli Spirálový kráječ Tescoma na brambory PRESTOPřipravte si s pomocí tohoto spirálového kráječe skvělé bramborové spirálky pro smažení nebo opékání. Vybírejte si Fritovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Třecí struhadlo na zázvor Tescoma Presto je skvělým pomocníkem pro snadné a rychlé strouhání zázvoru najemno. Toto struhadlo vám umožní dužinu i se šťávou pohodlně přenést do nápoje či pokrmu. Je vyrobeno z kvalitního a odolného plastu a pro komfortní manipulaci je opatřeno protiskluzovou úpravou. Tescoma PRESTO spirálový kráječ na brambory je vynikající pro přípravu originálních bramborových spirálJehlice je z nerezavějící oceli, spirálový kráječ a masivní rukojeť z odolného plastu.


Krájač Kela z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele umožňuje urobiť z každého druhu zeleniny dokonale tvarované hranolky. Vďaka dvom vymeniteľným ostrým nožom umožňuje nakrájať zeleninu na veľkých alebo menších kúskov. Práca s krájačom Kela je jednoduchá a rýchla. Tescoma Vařečky a obracečka WOODY v obchodech na Zboží.


Nově přehlednější a rychlejší. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze Kela. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky