pondělí 2. dubna 2018

Parní hrnec na sporák

Pro ty, kdo si nechtějí pořizovat hrnec pouze na jediný účel, může být skvělou alternativou parní hrnec na sporák neboli napařovací hrnec. Napařovací hrnec se skládá z hrnce, napařovacích nádob a poklice. Do hrnce se nalije voda, která se na sporáku přivede k varu, čímž se bude tvořit pára a. Přidaná pára v průběhu pečení v multifunkční parní troubě zajistí, že budou moučníky lépe vykynuté, pečené maso bude mít na povrchu zlatou kůrčičku, ale uvnitř zůstane krásně šťavnaté.


Kombinovaná parní trouba zvládne vařit, péct, grilovat.

Jelikož pomalý hrnec vaří sám a není třeba ho kontrolovat, můžete se věnovat jiným činnostem, než je stání u plotny, zatímco se vám jídlo připravuje. Jděte třeba na procházku, zahrajte si s dětmi pexeso nebo čas využijte k úklidu vašeho obydlí. Pomalý hrnec jen zapojíte do zásuvky, přidáte suroviny a můžete začít vařit. Stačí jen ráno nastavit čas a po příchodu z práce máte připraveno velmi chutné jídlo plné vitamínů, minerálů a velmi potřebných živin.


K vaření tedy nepotřebujete sporák , troubu či jiný externí zdroj tepla. Parný hrniec z nerezovej ocele obsahuje hrniec, pokrievku a jeden nástavec. Je ideálny pre jemné varenie zeleniny, rýb a mäsa.

Zdravím, chtěla bych si koupit parní hrnec , ale nejsou mi sympatické plasty, nevíte, jestli je na trhu nějaký hrnec se skleněnými nádobami? Všude píšou jen počet nádob, nebo provedení-nerez-černá apod. Podle fotek se mi všechny jeví, že jsou plastové. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI. Při výběru byste se také měli zamyslet nad tím, jaká je délka přívodního kabelu. Je proto ho nutné zapojit do zásuvky.


Napájecí kabel by měl pohodlně dosáhnout k zásuvce. Délka přívodního kabelu je důležitý parametr na který. Hrnce dělíme na dva základní typy elektrické a ty, které jsou určené na sporák. V současné době se větší oblibě těší ty elektrické. Hrnec jednoduše postavíte na linku, nalijete do spodního dílu vodu.


Poté vložíte potraviny určené k vaření do nádoby, přiklopíte pokličkou, zapnete a spustíte příslušný. Díky ní uvaříte jídlo rychleji a uchováte v něm větší množství vitamínů. A nemusím sledovat, že mi vylítne voda na sporák při varu.

Jinak mám hrnec značky Moulinex ovatio3. Marex Trade Hrnec zavařovací REX komplet l. Vhodnou volbou pro ty, kteří chtějí jídla připravovat jak v páře, tak i klasicky na sporáku, jsou napařovací hrnce nebo-li parní hrnce na sporák. Jedná se o způsob, kdy pokrmy připravujeme v nástavcích, které se kladou nad sebe na hrnec s vodou.


Hrnec jsem chtěla hlavně kvůli vaření rýže, chtěla jsem proto dostatečně velký hrnec. Rýže se v něm uvaří za cca minut. Nádoby jsou dostatečně pevné, jde vyndat dno. Výhoda je zvukový signál když dojde voda a možnost nalévání z boku hrnce. Vaření na páře je ideální způsob.


Parní hrnce ETA Tefal Morphy Richards DOMO a další. Porovnání cen parni hrnec na plyn , srovnání cen parni hrnec na plyn na portálu HLEDEJCENY. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. Vyrábí se varianty pro plyn , klasický sporák i indukci.


Připravíme v něm vše, co vaříme normálně ve vodě - použití je všestranné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky