úterý 3. dubna 2018

Chladící taška tescoma

Produkty pro dotaz: chladící taška -. Chladicí taška myDRINK Barva: bílá. S očkem na utěrku pro osušení láhve a stahovacím uzávěrem pro snadné přenášení. Vyrobeno z odolného plastu, nemyjte v myčce. Chladící taška myDrink = nápoje zůstanou vychlazené!


Tašku stačí dát do mrazáku na cca hodin a pak vložit vychlazenou colu, minerálku, víno, džus. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Ideální zejména pro PET láhve, díky otvoru pro hrdlo lze vloženou láhev kdykoliv otevřít a nápoj podávat. Akce na téma chladící taška najdete na Skrz. Vynikající pro uchování ideální teploty chlazených nápojů v horkém létě. Taška atraktivního vzhledu s praktickou vodotěsnou kapsou pojme rodinný oběd nebo zásobu pití na většinu dne. Campingaz Entertainer 12L zaujme nevšedním vzhledem a skvělou chladící funkcí.


Praktické chladící tašky a chladící vložky Skvělý doplněk na cesty, díky kterému vaše občerstvení vždy zůstane čerstvé. TESCOMA chladicí taška myDRINK, červená. Skvělá záležitost pro letní pikniky, při procházce lesem nebo k vodě. Vetro-Plus Taška chladící NICE, navy, 20l s kontrastními pruhy pojme dostatek jídla ke zpříjemnění vašich společných chvilek.


Vysoce přilnavá podložka vynikající pro stabilní a pevné uchycení kuchyňských pomůcek s přísavkou k pracovní ploše s porézním, nerovným a nedokonale hladkým povrchem (dřevo, lamino, umělý kámen, keramika apod.). Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tescoma chladicí taška myDRINK.


Chladící taška tescoma

Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Taška je opatřena nastavitelným popruhem, který umožní nést termobrašnu na rameni. Materiál: polyesterová textilie - velice odolná a praktická z hlediska údržby. K udržení teploty se používají chladící vložky ( nejsou součástí ). HI- TEC - odlehčený turistický batoh 35L. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Skúste si vybrať z týchto podobných produktov:.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Elegantní chladící taška na jídlo a potraviny od firmy Campingaz. Objem tašky je litrů a celkem pojme čtyři litrové lahve a jídlo nebo pití vydrží chladit až hodin.


Termotaška Entertainer Dual dokáže díky dvěma odděleným komorám potraviny nejen chladit, ale také udržovat teplá. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky