čtvrtek 26. dubna 2018

Plechový kýbl

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ve vintage práškově krémové barvě s lakovaným povrchem a te. Pro použití v potravinářském průmyslu je nutné plechový kbelík opatřit potravinářským lakem.

Minimální počet kbelíků s potravinářským lakem od paletového množství. Více informací o produktech. Kbelíky v našem sortimentu jsou vyrobeny z plastu (PP) nebo z plechu a jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů v chemickém či potravinářském průmyslu.


Na dvoře vám dobře poslouží jako nádoba na trus nebo i krmivo pro drůbež. Plechový kýbl litrů. Ocho k přenášení je samozřejmě součástí každého.


Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny.

Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Problémy se zapálením zdůvodu větru. This video is unavailable. Klasický plechový kýbl tak, jak ho všichni známe. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Valí se Vám doma starý plechový lavor, vana či kýbl ? Máte doma starý plechový kýbl , který nevyužíváte? V dnešním článku Vám ukážeme několik úžasných dekorací, které Vám ukážou, jak geniálně ho využít. Kouzelné adventní dekorace, které si určitě zamilujete.


Prohlédněte si následující galerii a nechte se inspirovat. Stájová plastová i plechová vědra, plastové i plechové kbelíky, kýbly.

V naší nabídce najdete plastové kbelíky, plechové kbelíky, vědra na vodu, kbelíky na krmivo, stavební kbelíky, kovové kýble a mnoho dalších. Prodám starý smaltovaný plechový kýbl o objemu 10l. Osobní převzetí Město Touškov.


PRODAM plechový pozinkovaný kbelík kýbl , železný kýbl vědro kyblík. PLNĚ NOVÝ NÍKDY NEPOUŽITEJ. Mám více kusu celkem ks. Možnost osobní odběru v Praze. Inzerát platí do smazaní.


Prodám použitý skleněný ice kýbl (kyblík na le kbelík na le skleněnou nádobu na led). Stohovatelný Vhodný do dětských pokojů, šaten, dílen atd. Na dvore vám dobre poslúži ako nádoba na trus alebo aj krmivo pre hydinu. Afroeuro-art Kompletní nabídka zboží O mně Hodnocení Přidat k oblíbeným Kontakt Náš další obchod STARÝ SMALTOVANÝ HRNEC S VÍKEM VÝŠKA 29CM, PRŮMĚR 25CM STAV VIZ FOTO PLATBA: Předem na bankovní účet, Platba PayU Při převzetí dobirky Při zakoupení více zboží na našich dvou účtech, platíte pouze jedno poštovné.


Táhnu zběsile do stoky plechový kýbl Míchadlo a praxi v rukou, mám úmysly dávné Pytel s flexibilním lepidlem Na obklady A už mícháme hmotu, šedou a precizní Použili jsme na to vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky