pondělí 16. dubna 2018

Moulinex qa407g31

Robot features a planetary mixing system, allowing rotation tools and perfect movement around the inside of the bowl, so to reach all places and perfectly mixed ingredients. Jediný rozdíl oproti předchůdci jsou kónické bubínky. Nerezová mísa o objemu 4l, příkon 900W a planetární systém mísení pomohou s přípravou jakéhokoli těsta či sněhu z bílku. Všestranný pákový robot navyše s mlynčekom na mäso a odšťavovačom.


Moulinex QA4je v elegantní červené barvě. Pulse, Rosu de la eMAG! Na prednej strane prístroja sú ľahko viditeľné piktogramy, ktoré odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti.


Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Elegantný a moderný kuchynský roboto MOULINEX QA407GMASTERCHEF GOURMET s množstvom príslušenstva, šiestimi rýchlosťami, pulzným spínačom a príkonom 9W.


Na přední straně přístroje jsou snadno viditelné piktogramy, které doporučují nejlepší kombinaci nástavců a rychlosti. Masterchef Gourmet Red. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Tekintsd meg a termék információit. A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Pod kontrolouZákladná výbavaVýkonný pákový robotMultifunkčný pákový kuchynský robot predstavuje výbornú voľbu medzi kuchynskými pomocníkmi. Kuchynský robot MOULINEX QA407Gza najnižšiu cenu. Na voljo je hitrosti delovanja in pulzni način. Odlikuje ga nadzorna plošča z gumbi za upravljanje in s piktogrami, ki pomagajo izbrati optimalno kombinacijo nastavkov in hitrosti.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pod kontrolou Základní výbava Výkonný pákový robot Multifunkční pákový kuchyňský robot představuje výbornou volbu mezi kuchyňskými pomocníky. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Funkce robota hnětení, masomlýnek, mixér, krájení, strouhání, šlehání, odšťavňovač Příkon 9W Planetární systém míchání ano Celý popis a technické parametry.


Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám. Prijavite se facebook račun ali. Pozabljeno geslo Še nimate računa? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. PRODUCED NEW ORIGINAL MOULINEX. K přípravě chutného jídla je někdy zapotřebí vyvinout opravdové úsilí. Aby vám šlo vaření a pečení od ruky, pořiďte si do kuchyně praktického pomocníka!


Moulinex qa407g31

Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky