pondělí 2. dubna 2018

Hrnec na mléko tescoma

Každý hrnec na vaření mléka TESCOMA je samozřejmě vhodný také na indukci. Vsaďte na jistotu také vy a vybavte se mlékovarem z řady PRESTO nebo HOME PROFI o průměru nebo cm. Hrnce na vaření mléka, pudinků i polev.


Mlékovary od TESCOMY jsou speciálně konstruované tak, aby bylo téměř nemožné v nich chystaný pokrm připálit. Ať už se jedná o mléko , váš oblíbený pudink či polevu, můžete se pustit do příprav zcela bez obav. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav.


Dvouplášťový mlékovar PRESTO z prvotřídní nerezavějící oceli s extra silným sendvičovým dnem je vynikající pro snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Je opatřen píšťalkou, sklonerezovou poklicí a ergonomickou rukojetí pro bezpečnou manipulaci a maximální úsporu místa při skladovaní. Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové. PAPU PAPI – pro nejmenší to nejlepší! Pastelově růžová a světle modrá.


Slon, laňka a medvídek. Dvě barvy a trojice roztomilých motivů zdobí novou ucelenou linii lahví, misek, dóz a saviček pro naše nejmenší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mlékovar dvouplášťový PRESTO Znáte to: ohříváte mléko , které vám vzkypí a vyteče na plotýnku. Rádo se také připálí na dně hrnce a vždy udělá škraloup. Podobné je to s pudinkem, čokoládou, omáčkou…. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Proto je vhodné je ohřívat ve vodní. Hrnec na mléko PRESTO, l, Tescoma.


Sháněla jsem se jednou po 10ti litráku s tlustým dnem, byl k sehnání na objednávku u nás ve smíšeném zboží (drogérie Teta). Dost drahý (cenu si ale nepamatuji). Takže gulášový 5l hrnec ( Tescoma , nerez) s tlustým dnem.


Je vyroben z prvotřídní nerezové oceli. Můžete ho použít nejen na ohřev mlék. Tlakový hrnec tvoří vlastně uzavřený systém. Bez kvalitných hrncov a panvíc sa v kuchyni nezaobíde nikto.


Ak chcete naviac variť rýchlo a úsporne, nesmie vám doma chýbať ani dobrý tlakový hrniec. Preto sme si dali záležať na tom, aby naša ponuka produktov určených na varenie bola maximálne široká a pestrá. Kvalitně, precizně a designově zpracovaný hrnec na mléko s robustní a masivní konstrukcí zajišťující dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky