pondělí 30. dubna 2018

Český porcelán bílý

Český porcelán bílý

Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. Kvalítní bytelný porcelán.


Český porcelán bílý

Tvar totožný s cibulákem = kromě zde zobrazených položek nabízíme na objednání jakoukoli položku s cibuláku, bez modrého cibulákového dekoru. Elegance, nadčasovost, čistý design. I tak lze popsat karlovarský bílý porcelán vyznačující se vysokou bělosti a odolností. Společnost Český porcelán , a. Moderní český porcelán si vyberte v několika typových variantách, od Vaší oblíbené značky, s dekorem, který Vás zaujme na první pohle ale i čistě bílý.


Každá generace ocení porcelán , proto je vhodný například i jako dárek. Luxusní porcelán věhlasných českých značek, jako např. Rudolf Kampf, zdobený zlatem, kobaltem, stříbrem nebo platinou. Vyrábíme kvalitní český porcelán od Bohemia Porcelán , který vyniká svými dekoracemi a materiálovými vlastnostmi.


Český porcelán bílý

Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Z nabídky sklářských výrobků zde naleznete téměř kompletní nedekorovaný sortiment nápojového skla Bohemia Crystal od novoborské sklárny Crystalex. To jsou sklenice na víno, sklenice na pivo a nealko nebo skleničky na lihoviny. V případě, že výrobek z bílého porcelánu, který hledáte, nenajdete v naší nabídce, nevadí.


Nyní je bílý porcelán velmi oblíben v domácnostech. Podíl zastoupení v prodeji stále narůstá. Kávové šálky s podšálkem z kolekce Tom bez dekoru. Zavzpomínejte na krásné časy u babičky a pořiďte si stejný porcelán , jaký si pamatujete z dětství. Bílý porcelán musí být absolutně.


Tlustostěnný bílý porcelán si našel místo ve většině venkovských kuchyní. Moderní design českého porcelánu dodá Vaší kuchyni dokonalost. Hrnek bílý Ben Český porcelán a. Dubí Jedná se o velice kvalitní český porcelán z českých surovin.


Talíř porcelánový bílý , hluboký praporový - Český porcelán Dubí a. Dubí český porcelán příbory nože toner berndorf „Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design. Prodáváme a vyrábíme jak čajové a kávové soupravy, tak celé jídelní servisy či sety pro kavárny, restaurace a hotely.


Pro bílý porcelán , kromě tvaru, je důležitá čistá bílá krásná barva. Nádhera krásného tvaru podpořená čistou barvou, to je styl - bílý porcelán. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Při koupi více kusů platíte VŽDY jedno poštovné, příplatek za KŘEHKÉ je 2- Kč. Porcelánové soupravy - moderní design, tradiční tvary, široký sortiment, vynikající odolnost, česká výroba a více než stoletá tradice výroby.


Porcelán (zastarale též porculán) je keramická hmota, vzniká vypálením keramického těsta tvořeného směsí kaolinu, ostřiva a taviva. Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky