pátek 20. dubna 2018

Smaltovaný lavor

Lavór smalt umývadlo 12L smalt, dekor. V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky. Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby.


Plus domáce potreby, kuchynka, priemyselný tovar, široký výber za vynikajúce ceny.

Vše je to dostatečně nafocené. Všichni si jistě vzpomeneme na dětství, kdy jsme se v bílém oprýskaném lavóru cachtali na dvoře mezi domácí havětí – od psů a koček počínaje po kačenky a housátka konče… Výroba smaltovaného nádobí je v podstatě jednoduchá. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím souboru cookie. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Hnědý patinovaný stojan se smaltovaným umyvadlem a smaltovanou miskou na mýdlo ve spodní čísti odkládací smaltovaný talířek , v krémové barvě s modrými kvítky, džbán součástí. Džbán O-Kaadin 1l Muurla. Medené kotlíky s kotlinou.


Súpravy na zabíjačku a kotlinové súpravy Zabíjačkové súpravy MAXI SET. Kotlíky s kotlinou komplet Kotlíkové sety Exclusive. Nerezová kotlina s kotlíkom. Smaltovaný džbán na vodu bílý - Ibili. Klasický smaltovaný lavor Le Bain, so špeciálnou povrchovou úpravou s nostalgickým starožitným vzhľadom.


Dookola zdobená kvietkami, v perfektnom bytovom stave. Poštovné vychádza na dobierku Euro v ochrannom obale. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Smalt je absolutně zdravotně nezávadný materiál.


Dle našich zkušeností je smaltované nádobí oblíbené napříč generacemi, díky čemuž je smaltovaný hrnec nebo kastrol vhodným dárkem pro každého nadšeného kuchaře či kuchařku. No keď ju zladíte s celou seriou vytvoríte tak krásnu kolekciu riadu, ktorá dodá vašej domácnosti šarm. LOW COST - levné nádobí vhodné na chalupu, kempování a pod.


Tento e-shop získal dostatečn.

Plechový smaltovaný lavor. Historie výroby smaltovaného nádobí pod touto značkou je více jak 1let. Nádobí SFINX je užíváno prakticky ve všech českých domácnostech po celé generace. Pozrite aj ostatné moje inzeráty, pri kúpe viacerých vecí dohoda. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ozdobný smaltový lavor , květiny Ozdobný smaltový lavor rozměry: průměr: naše cena 1Kč. Nádherná stará smaltovaná konvice hn.


V nabídce smaltovaného nádobí naleznete další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky