čtvrtek 5. dubna 2018

Kleště na patentky

Obsahuje adaptér Obsahuje adaptér Na naší stránce používáme soubory cookie , abychom co nejlépe využili možnosti stránky a přizpůsobily je tak Vašim požadavkům. Případně na dětském body či tričku - když upadne dám opět kovový, ale kdybych pořídila kleště na umělé patentky , tak abych je mohla využít i poté, co budu mít plenky našité. Všude se píše o několika vrstvách silné látky k přicvaknutí patentku, proto se tak hloupě doptávám. Použít lze tyto kleště pouze na zamačkávací patentky , nikoliv na našívací - ty je potřeba klasicky k textilu přišít.


Ve videu se dozvíte, jak pracovat s kleštěmi Vario - jak s nimi.

Vložím do kleští a stlačím kleště. Kleště, nýty, druky, patentky. Pro lepší představu – na ten černý nástavec přijde větší venkovní dílek. Na silikonový nástavec přijde vnitřní dílek. Stlačením kleští se zdeformuje střed druku, a tím pádem pak drží na látce.


Druky drží opravdu dobře. Nelámou se, nevypadávají. Ruční lis - kleště na patentky od firmy KAM Ruční lis je určen na plastové patentky velikosti 1 a 2 které se nejčastěji používají na dětské oblečení.

Nýtovací a děrovací kleště Prym Vario na patentky , z kolekce Prym Love. Obsahuje nýtovací přípravky pro plastové patenty Colorsnaps, nástavce pro děrování a pomůcku pro jejich snadné vyndání z kleští. Lis má široké uplatnění.


Lze jej použít k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování. K lisu je třeba zakoupit vhodné pistony. Neobsahuje nýtovací přípravky. Tyto kleště využijete při děrování a nýtování kovových i plastový druků a průchodek.


Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků. Návod k použití v anglickém a německém jazyce. Velký výběr barevných KAM nýtků naleznete: zde V nabídce máme také praktický box na uložení KAM. Univerzální kleště na plastové KAM patentky. V sadě je náhradní piston na větší patentky a vymnitelné mističky na patentky jiných rozměrů, než jsou ty.


Barevné plastové patentky pro výrobu plenek a obleční. Všechny patentky , které prodáváme,. Obsahuje i nýtovací přípravky pro plastové patentky Color snaps!


Popis: Sada obsahuje kvalitní kleště na druky, šídlo, šroubovák a čtyři nástavce na odlišné velikosti druků a 1plastových a kovových druků. Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8.

Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5. Dvě razidla na plastové druky. Jedno razidlo na kovové druky.


Doporučujeme místa, kde budete dávat patentky , podlepit nebo nějakým způsobem zpevnit, aby se patentky nevytrhávaly. Plastové narážeče sloužící k aplikaci kovových bezniklových patentek o průměru mm (obrázkové) a 1mm (kroužky). Lisy a pistony jsou třeba při aplikaci nýtovacích stiskacích knoflíků, zapínacích knoflíků, kalhotových nýtů a dalších výrobků, které nelze jednoduše na látku přišít. Dle druhu použitého materiálu je navíc nutno v některých případech předem materiál vyděrovat. Jsou vhodné na cokoliv Vás jen napadne pro velké i malé.


K tomuto účelu slouží děrovací kleště. K aplikaci těchto patentů můžete použít tyto speciální KAM kleště a nebo speciální multifunkční kleště VARIO od značky PRYM Love, které jsou také vhodné na aplikaci těchto druků. Patentky jsou lesklé v různých barvách, velikost 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky