pondělí 16. dubna 2018

Elektricky krajec chleba

Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného. Vážení zákazníci, od 16. Protože chápeme, že bez některých věcí se neobejdete, otevíráme pro vás výdejní místa DATART.


Kráječe potravin jsou přístroje, které mají svou nepostradatelnou úlohu v mnoha domácnostech. Rychle a bezpečně si s jejich pomocí nakrájíte celou řadu. Plastový podavač je rozebíratelný – elektrický kráječ ETA Tempo tak snadno uskladníte.

Tento model je velmi výkonný a zejména nenáročný na potřebný prostor. Stroj je vybaven bezpečnostním krytem a bezpečnostní pojistkou. Spouští se tlačítkem a po rozplátkování se automaticky vypne. Druhý krajec chleba - Stefan Wyszyński. Elektro - Elektricky krajec bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Graef, Sencor, ETA a dalších. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prosim o radu, tip: chci koupit elektricky krajec , primarne na chleba , ale taky treba na sunku ci syr ci zeleninu.


Mam pozadavky, aby: krajel dobre (byl ostry), mel nastavitelnou sirku krajeni, byl spise mensi, ne prilis narocny na slozeni a dobre se cistil. Možnost krájení širokého sortimentu potravin. Plynulé nastavení tloušťky řezu do 15mm.


Podobné fráze na Sleviste. Do této třídy patří i testovaný Evo E22. Nedávno jsme testovali černý (E20), který je dražší pro svou barvu, kterou výrobce prodává jako exkluzivní. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, s presnosťou a ľahkosťou. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše.

Tento fakt považujeme za jednu z rozhodujících pozitivních vlastností pro kvalitní sběr nakrájených surovin. Nerezový nůž s hrubšími zuby krájí velmi dobře vše od chleba až po tučné sýry a takřka průhledná kolečka trvanlivého salámu. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Ruční kráječ potravin TREND je vyroben za slitiny kovů a opatřen bílou povrchovou úpravou komaxit.


Pokud toužíte po perfektně nakrájených plátcích chleba , masa nebo sýra, je načase si pořídit elektrický kráječ Domo MS17 jehožnbsp;nůž dokonale zařízne do kterékoli potraviny a vytvoří perfektní plátek o tloušťce maximálně milimetrů. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii.


Krájení je díky ostrému noži velmi snadné a kromě chleba naplátkujete také salám, šunku nebo tvrdý sýr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky