úterý 17. dubna 2018

Skleněný hrnec

Skleněný hrnec se skleněnou pokličkou. Skladem (ks) 2Kč bez DPH. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Bodum BISTRO skleněný hrnek 350ml. Lze mít v myčce nádobí.


Snadno v něm můžete uvařit polévku brambory či rýži, ale i omáčku.

Tento hrnec je vhodný na vaření polévek a omáček. Jeho údržba je velice snadná - lze mýt v myčce. Schváleno pro styk s potravinami v. Připálený hrnec zachrání i soda. Pokud nechcete na výsledek čekat celý den, pak vyzkoušejte klasickou jedlou sodu.


Do hrnce nebo pekáče s připálenými zbytky jídel nalijte vodu asi do výše centimetru nad připáleninu, nasypejte sodu a krátce povařte. Napařovací skleněná nástavec Pyrex. Parní hrnec skleněný Zdravím, chtěla bych si koupit parní hrnec , ale nejsou mi sympatické plasty, nevíte, jestli je na trhu nějaký hrnec se skleněnými nádobami?


Všude píšou jen počet nádob, nebo provedení-nerez-černá apod.

Podle fotek se mi všechny jeví, že jsou plastové. Nová Pečenka Mini je určená pro různé úpravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení či vaření. Předností mini verze je, že se bude hodit i do. Vybavte si kuchyňku mikrovlnkou, konvicí, kávovarem.


Nabízíme i nádobí, příbory a servírovací misky. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé. Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická. Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Titanový hrnec je určen pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické.


Hrnec lze použít i bez. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám nový skleněný hrnec s uchy.


Vybírejte produkt v kategorii hrnce.

Jedná se o nevhodný dárek. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Hrnce a kastroly na všechny typy sporáků. S dobrým hrncem střihnete nejen oblíbený účes, ale i spoustu dobrého jídla.


Vyberte si z hrnců a kastrolů různých velikostí, ve kterých můžete uvařit skoro cokoli. Xavax hrnec do mikrovlnné trouby l. Hledáte jednoduchý způsob, jak snadno a rychle uvařit zdravé jídlo p. Halogenový hrnec Horkovzdušný halogenový hrnec připravující potraviny způsobem založeným na principu cirkulace horkého vzduchu. Vnitřní teplotu je možné podle potřeby regulovat v rozmezí od do 250°C.


Mezi výhody patří snadná obsluha, rozmrazování a šetrné vaření cirkulujícím horkým vzduchem s uch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky