středa 25. dubna 2018

Fiskars hrábě na listí

Spolehněte se na hrábě Fiskars. I s hráběmi se dá udělat leccos, aby práce pro vás byla jednodušší. Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid.


Veškeré informace o produktu. Na jaře můžete hráběmi půdu lehce provzdušnit, aby začala dýchat nebo odstranit odumřelé části rostlin a trávy. V létě zase shrabovat usušené seno, a na podzim spadlé listí nebo větve stromů. Pro vaše malé pomocníky naleznete v naší nabídce také hrábě pro děti.


Hrábě vhodné nejen na podzim. Robustní a lehké hrábě Solid L jsou skvělým pomocníkem při práci na zahradě. Lehká hliníková násada a odolné plastové prsty jsou dokonale stvořené k hrabání listí a trávy, aniž by docházelo k jejich zachytávání v mezerách mezi jednotlivými prsty. Násad je lehká, dlouhá a dobře padne do ruky.


Jsou nepostradatelné při odklízení listí a dalšího nepořádku, ale pomáhají také při úpravě půdy. Pro tento účel nabízíme několik skvělých možností. A pokud chcete mít hezky čistý trávník, naše hrábě na listí s pružnými plastovými zuby a širokou hlavou se každý podzim postarají o dokonalý úklid.


Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými robusnými pružnými prsty, speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nezachytávala tráva a listí. I jemná tráva po sekání se lehce zachytí do důmyslně navržených prstů. Tyto hrábě Fiskars slouží k vyhrabávání mechu a trávy z trávníku po sekání, tím lehce prokypřuje trávník. Doporučujeme násadu fiskars Quickfit. In-Lock nástavec hrábě na listí Fiskars je vhodné jak na hrabání spadaného nejen podzimního listí.


Fiskars hrábě na listí

Hrabání trávníku je s nimi velmi účinné a to díky dlouhých pružných zubů, které jsou tak hustě u sebe, aby jim neunikl ani lístek. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tyto extra široké hrábě na listí Fiskars XL jsou ideální pro velké plochy trávníku. Dlouhých a tuhých zakřivených prstů zabraňuje podklouznutí hrabanému listí nebo větviček.


Sháníte hrábě na spadané listí nebo čerstvě posečenou trávu? V naší nabídce si můžete vybrat z řady zahradních hrábí od finské značky Fiskars. Jejich výrobky se pyšní kvalitním zpracováním a snadnou manipulaci. Zahradní hrábě lze využít na všechny druhy zahradního odpadu, které Vás napadnou.


Hodnocení produktu: (recenzí). Zlepšená geometrie zubů zamezuje. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Set je složen ze tří kusů nářadí. Ergonomický tvar konce násady zaručuje pohodlné držení. Je vybavena plochými zahnutými prsty pro snadné nabírání listí.


Fiskars hrábě na listí

Jedinečný tvar velkých hrábí na listí má prsty vytvarovány tak, aby se nezanášely trávou a větvičkami. Chcete vedieť, či je cena 7. Nářadí je velmi lehké a práce s nimi je velice pohodlná. Vyžadují menší sílu, a tak pro vás bude při jejich použití hrabání listí hračka.


Násada je univerzální, a má otvor na zavěšení na stěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky