neděle 12. listopadu 2017

Whirlpool wva 35643 nfw

Order Your Whirlpool Spare Parts Online Now. NoFrost működési mód Elektronikus vezérlés és hőmérsékletbeállítás Digitális hőmérsékletjelzés 3liter össztérfogat 3liter hasznos fagyasztótér óra tartási idő, hiba esetén. Free Shipping Available.


Je velmi prostorná, 3l objemu umožňuje skladovat velké množství potravin. Download Instructions for Use. Choose from a huge range of Whirlpool spare parts. A No Frost rendszer a levegő párátlanításával és folyamatos keringetésével akadályozza meg a jegesedést.


Při výpadku elektrického proudu se o zmrazené potraviny nemusíte obávat po celých hodin. Po tuto dobu je mrazicí část schopna uchovávat potraviny ve zmrazeném stavu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Marek Proche Zákaznická podpora.


Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství. Je veľmi priestranná, 3l objem umožňuje skladovať veľké množstvo potravín. Veškeré zboží přímo od v. Ak chcete rýchle zmrazenie, stačí stlačiť príslušné tlačidlo.


Za hodín dokáže zmraziť až kg čerstvých potravín. Do vnitřního prostoru o celkověm využitelném objemu 3l se toho vejde opravdu hodně. Find priser, testresultater, anmeldelser, samt fordele og ulemper. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Pri výpadku elektrického prúdu sa o mrazené potraviny nemusíte obávať po celých hodín. Po túto dobu je mraziaca časť schopná uchovávať potraviny v zmrazenom stave. Vnútorné usporiadanie je. Wh Orientační náklady na el.


Mraznička je v dnešní době již běžnou součástí lednic. Mnohdy však základní kapacita nestačí, je proto vhodné dokoupit si samostatný spotřebič, který vám potraviny udrží dlouhodobě chutné a čerstvé. Emballagen har været åbnet, men varen er ikke taget i brug.


Skabet har flere kosmetiske skader (Se billeder). Leveres muligvis i uoriginal emballage. Du får et et godt overblik over dine frostvarer, takket være fryseskabets. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. V případě výpadku elektrického proudu je schopna zachovat potraviny v plně zmrazeném stavu po dobu hodin.


NO FROST snižuje vnitřní vlhkost a zamezuje tvorbě námrazy. Využitelný objem představuje 3l, má nízkou hlučnost a elektronické ovládání s displejem. Beznámrazový patentovaný systém 6. Nútená cirkulácia zvyšuje kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky