středa 15. listopadu 2017

Eta 1762 90000

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. FRESHIE žádné jiné fólie nejdou použít, tak jsou tyto dobré. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


Potraviny v sáčcích jde rozmrazovat a ohřívat. Plně automatická vakuovačka s funkcí samostatného svařování. Součástí jsou speciální sáčky a fólie vhodné k zamrazování i ohřívání.


Koupit v ETA shopu Mát. Veškeré informace o produktu. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Vyniká jednoduchým ovládáním s plně.


Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny. Dostupnost v e-shopu Očekáváme do 21. Vytvorí jednoliaty a silný zvar, čím. Díky vakuovému uchování zajistíte potravinám jejich delší životnost. Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE.


Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. Stav naleznete ve fotografiích označených vodoznakem „reálná fotografie ze skladu. Ulomená část plastu v zadní části a ve.


Ez a teljesen automatikus készülék szilárdan rögzítik a fóliát, mind a beszívott levegőt, és jól lezárja azt. Tá je úplne automatická, teda uzavretím pevne zaistí fóliu, odsaje všetok vzduch a kvalitne zataví spoj. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Vážení zákazníci, prodejna v Českých Budějovicích má od 9. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Uchovajte si čerstvosť potravín. Elektrická zváračka fólií je praktický spotrebič pre zváranie polyetylénových fólií v domácnosti.


Je predovšetkým určená pre výrobu obalov na potraviny ako je mäso, ovocie, zeleninu a hotové jedlá, ktoré chceme pripravovať alebo zmrazením uchovať v čerstvom stave. Pri použití zdravotne nezávadnej. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Chcete vedieť, či je cena 29. Vákuovačky ETA na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Reklamácie do € vyriešime rovno na. A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Z důvodu nařízení vlády o prevenci před šířením COVID-je v termínu od 16. Osobní odběry objednaných zásilek přes ESHOP si můžete vyzvednout u výdejového okénka na adrese ELEKTRO OÁZA, Bílkova 11 Poděbrady.


Primerjaj s podobnimi izdelki. Tekintsd meg a termék információit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky