středa 1. listopadu 2017

Síto na halušky tescoma

Struhadlo vynikající pro přípravu domácích halušek. V čem struhadlo na halušky GrandCHEF vyniká? Se struhadlem GrandCHEF nastrouháte snadno a rychle halušky přímo do hrnce s vařící vodou. Balení obsahuje síto na halušky , tvoříko na pelmeně (ravioly) a kuchyňskou stěrku.


Síto na halušky tescoma

Připravenou hmotu protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo. TESCOMA sítko na čaj s víčkem TEO. Kč (e-shop) Sítko na halušky - Specifikace. Pasuje na hrnce od průměru 24.


Síto na halušky je vyrobeno z nerezové chromniklové oceli. Vynikajúce na ľahkú a rýchlu prípravu halušiek. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Stačí těsto přemístit do. Vynikajícím pomocníkem při jejich přípravě je struhadlo na těstoviny HANDY.


Má samostatná síta s různě tvarovanými otvory: síto s velkými otvory pro halušky , středními otvory pro noky a malými otvory pro zavářky do polévky. Wrap Ground Beef Around Babybels – Just Wait Until You See What Happens Next! Ať už se chystáte vařit těstoviny nebo potřebujete například cedník na halušky , košík na cezení či kónický cedník, spolehněte se na náš široký sortiment. Také se vám stává, že marně hledáte v kuchyni právě tu pomůcku, která by se vám nejvíce hodila? Vybavte se vším potřebným s Tescomou.


Vypracované cesto prepasírujte pomocou Strúhadla na cestoviny HANDY do vriacej osolenej vody. Halušky v hrnci s vriacou vodou zľahka premiešajte, aby se nezlepili, a varte 4–minut, pokiaľ nevyplávajú. Hotové halušky sceďte, vsypte do misy s bryndzou a dobre premiešajte.


Pred podáváním posypte opečenou slaninou a ozdobte. Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu tradičních domácích halušek. S tímto struhadlem si snadno přípravíte domácí halušky z ověřených surovin.


Sítko do dřezu Tescoma Presto nerez Zabraňuje vniknutí nečistot do výlevky dřezu, umyvadla apod. Strúhadlo disponuje zásobníkom na cesto, vďaka ktorému môžete strúhať halušky. Síto na kapání jemné nerez pracovní délka 25cm - Czech gastro profi. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zpracované těsto protlačujeme. Praktické strúhadlo na prípravu domácich cestovinových halušiek vykúzli vo chvíľke a bez zašpinených rúk halušky , jednu ako druhú. Už žiadne nepohodlné strúhanie na strúhadle, kedy vám zostalo viac cesta na rukách a na pracovnej ploche ako v hrnci.


Tescoma Strúhadlo na halušky GrandCHEF So strúhadlom GrandCHEF nastrúhate ľahko a rýchlo halušky priamo do hrnca s vriacou vodou. Již jsem jej zakoupila opakovaně, i pro rodinu. Jak jsem psala ve výhodách, není potřeba síto balancovat na hrnci, ani se nehne.


Síto na halušky tescoma

Sedne na vícero hrnců, průměr odpovida obvykle velikosti hrnce ktery je na halušky a objem vody pro jejich vareni potřeba. Plastova varianta je levnější, ale plast je kvalitní. Profesionální cedník - síto na halušky a knedlíčky je vyrobeno z nerezu pro rozměr hrnce 40cm. Na požádání lze vyrobit cedník - síto na halušky o různých rozměrech.


Cedník - síto na halušky je profesionální produkt vysoké kvality. Síto je opatřeno kovovým madlem s otvorem pro možnost zavěšení. Háček na kovové konstrukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky