pátek 10. listopadu 2017

Termoska na čaj s pumpičkou

Patří do rodiny nádob bez odkapávání. Nerozbitná vakuová termoska z nerezové oceli Eva Solo s filtrem na čaj je vhodná pro teplé i studené nápoje. Můžete si ji vzít do kanceláře, na dovolenou nebo s ní jen relaxovat doma.


Termosky a termohrnky) Hodnocení produktu: (). Nerezová termoska s pumpičkou Nerezová termoska s pumpičkou na čaj 5l Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje.

Chcete mít Váš oblíbený teplý, nebo studený nápoj vždy po ruce? Jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla a plastu. Vyberte si z různých barev a typů, od klasických až po ty s moderním designem. Vložka má termoizolačné vlastnosti pre udržanie teplého i studeného nápoja. Veľmi elegantné madlo a prakt.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Vypravte se příště do lesa s tímto pomocníkem. Plastové pítko které je integrované ve víku se silikonovým těsněním, zjednodušuje pití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Termoska s pumpou Banquet Culinaria puntík, l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podívejte se na naši nabídku nerezových termosek a termokonvic Banquet. Najdete u nás také nerezové termosky s pumpičkou , které usnadňují a zpříjemňují používání. Pro termohrnky máme v našem e-shopu samostatnou sekci. Konečně termoska s pořádným objemem!


Atraktivní bílé termosky s praktickou pumpičkou rozšiřují linii oblíbených termosek v linii FAMILY COLORI. Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě. Oceníte ji především při venkovním posezení s přáteli, kempování, rybaření a podobných činnostech.


Nerezová vakuově izolovaná termoska na nápoje Style od firmy Thermos zaujme na první pohled svým stylovým designem. Je vyrobena z velmi odolné nerezové oceli. Ať už tedy pijete kávu nebo čaj , s termoskou Style zůstane váš nápoj teplý, a to po dobu až hodin.

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj. Díky použitému materiálu je odolná vůči poškození. Udrží nápoje horké až hodin.


V létě jí můžete využít také na ledový čaj nebo frappé. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Nerozbitná vákuová termoska z nehrdzavejúcej ocele Eva Solo s filtrom na čaj je vhodná na teplé aj studené nápoje. Patrí do rodiny nádob bez odkvapkávania. Môžete si ju vziať do kancelárie, na dovolenku alebo s ňou len relaxovať doma. Dlho udrží správnu teplotu vášho nápoja.


Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú termosku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky