pátek 24. listopadu 2017

Jak vybrat varnou desku

TEST varných desek s návodem jak vybrat nejlepší varnou desku. Dozvíte se, jestli zvolit indukční, sklokeramickou, nebo plynovou, kolik plotýnek a která je dobrá. Přečtěte si recenze lidí, vítěze testů a jak vybrat. Někdo nedá dopustit na plynovou varnou desku , jiní si zase oblíbili sklokeramický nebo indukční typ. Tento průvodce vám pomůže se ve všem zorientovat a vybrat tu správnou varnou desku.


Jejich účinnost je , což je o více než u klasické sklokeramické desky.

Druhá varianta může znamenat, že jde o varnou desku , která na své ploše kombinuje možnost vícero druhů ohřevu. Například dvě varné zóny jsou plynové a dvě sklokeramické nebo indukční. Je proto vhodné si řádně prohlédnout popisky produktů v katalozích, nebo řádně vyzpovídat prodejce v kamenné prodejně.


Jak vybrat varnou desku ? Plynová, plotýnková, indukční a sklokeramická. Dnešní trh však nabízí zajímavé varianty kombinací těchto varných technologií. Je dobré se zamyslet kolik a jakou velikost hořáků bude domácnost potřebovat.


Malou domácnost můžete vybavit. Najděte ideální řešení pro své vaření.

Při rozhodování zvažte své potřeby a finanční možnosti a vybírejte ze širok. Obsah březnového dTestu Obsah březnového dTestu. Výběr indukčních varných desek, o kterých výrobci tvrdí, že jsou rychlé, bezpečné a spotřebovávají málo energie, na trhu je. Nejdůležitějšími parametry, na něž musíte při výběru varné desky brát zřetel, jsou typ spotřebiče, jeho výkon a počet plotýnek.


Podstatnou roli hrají i způsob ovládání a materiál, z něhož je deska vyrobena. Opomíjet byste neměli ani různé přídavné funkce a bezpečnostní prvky. V současné době máte na výběr z celé řady různých varných ploch a desek. Koupit si můžete klasické plynové sporáky, elektrické sporáky, sklokeramické varné desky, elekt.


Existuje několik typů sporáků. Klasické plynové a pak elektrické, které mají buď obyčejné plotýnky, nebo sklokeramickou varnou desku. Co znamená indukční vaření?


Sklokeramické varné desky pak nabízejí možnost buď desky s topnou spirálou, nebo desky indukční. V tomto videu vám odborník Bosch poradí, jak vybrat ideální domácí spotřebič. Provede vás jeho funkcemi a výhodami. Vybrat si tedy můžete přesně takovou varnou desku , která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.


Varných desek je více druhů. Z široké nabídky varných desek si vyberou jak profesionální kuchaři, tak maminky od rodin, které nemají na spotřebič tak vysoké požadavky. Vaření se obvykle neobejde bez nějakého toho nepořádku kolem a varná deska přitom bývá často kamenem úrazu.


Hrnec snadno přeteče, při míchání leccos vyskočí a smažení za sebou obvykle zanechá spoustu mastných skvrn.

Výběr varné desky je věc estetiky, funkčnosti a praktičnosti. O jednotlivých typech varných desek jsme psali v úvodu. Nejlepší plynové, sklokeramické a indukční desky.


Recenze, testy a rady jak vybrat varnou desku. Vybírat můžete z indukčních, plynových nebo sklokeramických. Varná deska nemůže v moderní kuchyni chybět.


Která je ale ta pravá pro vás?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky