pátek 3. listopadu 2017

Narážecí hlava

Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Seznam pivovarů s typy nařážečů jsme pro vás sepsali do přehledné tabulky.


A pokud si vyberete, neváhejte, navštivte náš e-shop a narážecí hlavy si objednejte! Narážeče na víno či šťávu pohodlně připojíte na bag in box nebo kyvetu pomocí rychlospojek. V případě nejasností nás kontaktujte , rádi vám s výběrem vhodného narážeče nebo narážecí hlavy pomůžeme.

Narážecí hlava na sud KEG - plochá či flach, (typ A), od předního evropského výrobce MICROMATIC. Pivovary a používané narážecí hlavy Narážeč piv. Dobrý den prodám narážecí hlavu na bečky Radegast a podobné se stejným narážením.


Umíte vybrat správnou narážecí hlavu pro sud konkrétního pivovaru. Právě pro vás jsou určeny následující seznamy narážečů a pivovarů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Spacematic Flach Narážecí hlava. Proplachový adaptér KORB, CELLI. Nabizím k prodeji narážecí hlavu Korb od výrobce MicroMatic. Cena včetně DPH V případě dotazů mně neváhejte kontaktovat. Zakoupené zboží lze zaslat poštou nebo vyzvednout v Pra.


Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít. Kategorie NARÁŽECÍ HLAVA na pivní sudy.


Tato narážecí hlava slouží pro čepování piva z takzvaných KEG sudů, tedy z vratných sudů. Najít ji můžete i pod označením korb, objevuje se i označení typ S. Bajonet je pravděpodobně nejrozšířenější typ narážecí hlavy. Naražecí hlava Mikromatic Flach (žehlička) Sanitace výčepních zařízení Naražecí hlava Micromatic Flach žehlička výčepních zařízení. Vhodné pro tyto druhy sudů KEG: Běleč nad O… 9Kč. Free Shipping Available.


Poměrně velký zmatek může nastat při výběru narážecí hlavy neboli narážeče. Tato důležitá součástka výčepního zařízení se vyrábí ve třech provedení, které odpovídají třem typům sudů, přičemž každý narážeč je schopen narazit pouze sudy z konkrétního okruhu pivovarů. CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č.

Pro pivovary: Benešov- Ferdinan Broumov-Opat, České Budějovice - Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-Skalá CZECH, Náchod-Primátor, Nošovice-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel. Na svätého Štefana sa chodilo popod okná a spievalo sa: Svati Štefan pošpivaňu rat chodzil, dokeľ še nam sam Pan Ježiš ňenarodzil. Podzme šicke po špivaňu vešeľe, zaplaci nam sam Pan Kristus v Betleme!


Nad Betlemom jasna hvizda švicila, ket Marija sveho Sina rodzila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky