středa 1. listopadu 2017

Kartáček na ruce

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Kartáč je vhodný na ruce i nehty. Je oboustranný, na jedné straně řad a na druhé řada. Thermo Line znamená, že dřevo je teplem. Dřevěný kartáček na ruce.


Oboustranný kartáček na čištění rukou a nehtů vyrobený z FSC certifikovaného dřeva a štětin agáve.

Nepostradatelná pomůcka nejen pro zahrádkáře a kutily v krásném přírodním provedení. Zašpiněné ruce si vezme do parády šest řad delších štětin, nehty dočistíte čtyřmi řadami. Oblíbenosti Ceny Názvu. Kč 1Kč včetně DPH.


Barva: šedá, červená, zelená, modrá. Zasíláme dle skladové dostupnosti. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.


Při umývání silně znečištěných rukou můžete. Jednostranné osazení, Syntetická vlákna (PA).

Prašné štětce na nehty slouží k odstranění nehtového prachu vzniklého při modeláži nehtů. Aby vám kartáč dlouho vydržel, uchovávejte ho na suchém místě. Pokud máte dlouhé nehty, věnujte jim zvláštní pozornost a raději na ně použijte kartáček , protože i kolem nehtů se skrývají bakterie a viry.


Není to věda, jde jen o správný návyk. Přípravu máte za sebou – holé ruce , tekoucí vodu a mýdlo před sebou. Udělejte si chvilku čas na relaxaci při koupeli a užijte si tu nejlepší péči s kartáčkem Calypso. LABORATORNÍ KARTÁČEK - vějířek mm 2- Kč (včetně DPH) Cena v eurech: (včetně DPH) Objednávací kód: KARTLABORATORNÍ KARTÁČEK (kartáč na zkumavky) s vějířkem o průměru mm určený na mytí a čištění laboratorních zkumavek.


Spokar kartáček na ruce s bílou pemzou, syntetická vlákna. Mix barev (zelená, modrá, bílá, růžová). Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Klasický kartáček na ruce od českého výrobce s oboustranným osazením štětin. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Vyrobeno z kvalitního odolného plastu. Přírodní kartáček na ruce do sauny.


Luxusní malý kartáček na ruce do sauny z tepelně ošetřeného bambusu. Více informací 1Kč vč. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Spojte příjemné s užitečným a dopřejte si nejen šetrnou očistu celého těla, ale také příjemnou masáž, která prokrví horní vrstvy vaší pokožky.

Z preventivních hygienických důvodů není možné nakupovat přímo v našem obchodu. Fungujeme pouze jako online obchod a dočasně jsme zrušili možnost o. Praktický dřevěný kartáček na rucePopis. S tímto eko krasavcem s šesti řadami štětin z agáve na jedné straně a čtyřmi řadami štětin na druhé se budou ruce čistit jedna radost. Design kartáčku je jednoduchý a praktický s plochými stranami, které umožňují jeho stabilní uložení na pracovní desce, či v koupelnové skříňce.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Olivové mýdlo na ruce (v krabičce 1g) Kč.


Tekuté mýdlo na ruce s vůní rozmarýnu. Výživné krémy účinně zjemňují a vyhlazují pokožku vašich dlaní, zajišťují její dlouhodobou ochranu a hydrataci. Nabízíme krémy na suché ruce , péči proti pigmentovým skvrnám a regenerační masky na ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky