pátek 17. listopadu 2017

Jídelní porcelán

V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Vhodné do mikrovlnné trouby.


Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. To je kvalitní porcelán značek G.

Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. Jídelní servisy, porcelánové soupravy. Z elegantní, pěkně sladěné jídelní soupravy chutná naservírované jídlo vždy daleko lépe. Podobně i stylový čajový či kávový servis má své kouzlo, díky němuž si svůj šálek oblíbeného nápoje vychutnáte mnohem víc.


Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. V široké nabídce najdete taktéž dětské soupravy.


Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce.

Objevte nápady na téma Domov. Nakupte prémiový porcelán výhodně. Porcelán přímo od výrobce. Kolekce porcelánu Breeze je oblíbená pro svůj čtvercový. Kompletní nabídka skladem.


Kvalitní jakostní značkový český porcelán moderních tvarů s originálním designem. Při sítotiskové dekoraci a dekoraci keramickými barvami je porcelán vhodný do mikrovlnné trouby a myčky. Bernadotte v oblíbeném dekoru pomněnky.


Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Kupte si jídelní servis, který vám vydrží navěky, z různých materiálů jako je porcelán , keramika, sklo, i plast. Originální cibulák, jídelní soupravy, kávové soupravy a další český porcelán do vaší kuchyně. K jídelní soupravě se jako doplněk sestavy dokupují koláčová souprava, kompotová souprava a kávová s čajovou soupravou. Designové nádobí jako jídelní soupravy za skvělé ceny!


Elegantní jídelní souprava z kvalitního porcelánu Její podoba se týká italského baroka. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla.


Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design.

PORCELÁN , LuxuryTable. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ručně malovaný porcelán nebo design porcelánových jídelních souprav s moderními prvky se úspěšně prodává a působí radost jak sběratelům, tak i novým generacím zákazníků.


Vážení zákazníci, vítejte na našem novém e-shopu s kvalitní nabídkou porcelánu – jídelních souprav, čajových souprav, kávových souprav, talířových sa sklenic, dětského porcelánu a spoustou dalších porcelánových doplňků. Dity Pecháčkové Tenhle internetový obchod Dity P. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky