čtvrtek 2. listopadu 2017

Silikonovy val

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Silikonový vál Silikonový vál. Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k němu přilepuje, vál se špatně čistí, musí se sušit a hlavně je neskladný. Vál vám nebude klouzat pod rukama, přilne ke stolu, ale těsto se na něj nepřilepí.


Vynikající pro přípravu a zpracování marcipánu i všech obvyklých druhů těsta. Díky speciální povrchové úpravě se marcipán na vál nelepí a po rozválení je dokonale hladký. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Vál je skladný, lze i srolovat. Těsto nikdy nekrájejte kovovým nožem, pouze vykrajovacím radélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami.


Je lehký, nepřilnavý, takže umožňuje snadnější a rychlejší zpracování těsta. Velmi skladný-šetří místo v kuchyni. Validated is a must-have for fashion lovers, industry professionals, makeup artists, and followers.


Je vhodný do malých kuchyní, protože vám šetří místo. Dřevěný vál je klasika, kterou používaly už naše babičky. Výhodou je snadná údržba a možnost mytí v myčce nádobí. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a. Detailní popis produktu. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vál Toro dobře přilne k podložce, takže se během práce neposunuje, ale těsto se na něj nelepí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Moderní silikonový vál vynikající pro přípravu všech druhů těsta a cukrářských pokrmů. V čem vál s klipem DELÍCIA SiliconPRIME vyniká? Nabízíme Vám produkt Vál na těsto silikonový, krémovýza skvělou cenu 299. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Praktický silikonový vál, po použití stačí srolovat a zabere minimum místa, silikonový nůž 20. Pokud často pečete a máte doma malé děti, určitě se Vám bude doma hodit tento šikovný silikonový vál, se kterým můžete dostat Vaše rolády o úroveň výš. Ta pak vypadá přímo dokonale!


Velký silikonový vál, díky kterému bude vyválení těsta hračka! Sada silikonový vál a nůž AMIENS jsou praktickými pomocníky do kuchyně. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky