středa 15. listopadu 2017

Nerezový hrnec 50l

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Díky atraktivnímu vzhledu je nerezový hrnec i praktickou ozdobou kuchyně. Nerezový hrnec - dlouholetá spokojenost.


Nabízíme vám výběr z mnoha různých typů a velikostí nerezových hrnců od předních výrobců, kteří díky svým dlouholetým zkušenostem zaručují, že se svým novým nerezovým hrncem budete opravdu spokojeni.

Klíčové parametry: Send. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální nerezový hrnec je nepostradatelným doplňkem každého gastrozařízení.


Tento profesionální nerezový hrnec můžeme zařadit mezi vysoké hrnce. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny.

Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Z leštěné oceli pro hygienické a odolné použití Objem 1litrů. V ponuke aj hrnce GASTRO s objemom 2a 3litrov.


Možnost myti v myčce, odolne vůči kyselinám. Smaltované hrnce, nerezové hrnce, teflónové hrnce, titánové hrnce, sady. Ptáte se, proč prodáváme suroviny, které jsou dle našeho popisu “toxické” nebo “nebezpečné pro životní prostředí”? Tento článek, který vysvětlí, že ne vše je vždy tak, jak se zdá, vám otázku zodpoví! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Uvařené potraviny scedíte přímo vytažením síťové vložky z hrnce. Díky malému průměru a vhodné výšce jej využijete i při vaření pochoutek v šunkovaru i při vaření rýže v nádobě na vaření rýže.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


PRODÁM nerezový vysoký gastro hrnec o objemu 50l , je vhodný na všechny typy varných ploch, včetně indukce.

Vhodný do myčky nádobí. Prodám tento nový elektrický hrnec na nápoje s termostatem. Tvar hrnců je mírně kónický, což usnadňuje jejich skladování. Hrnce jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Kvalitní nerezový hrnec je se sendvičovým dnem. Balení obsahuje také nerezovou pokličku. Nejčastěji u nás nakupují gastro provozy, jako jsou školní kuchyně, restaurační kuchyně, vývařovny, myslivecká sdružení, skautské tábory a mnohé další. Hrnec je vhodný na Všechny typy sporáků. Veškeré informace o produktu.


Disponuje silnými stěnami s dokonale leštěným povrchem, má pevné dno, které je vhodné na všechny typy varných desek. Silné dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Velký objem vhodný i do provozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky