pondělí 27. listopadu 2017

Přístroj na párek v rohlíku

Hotdogovače skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vyměníte-li ji za plastový nástavec, můžete zde uvařit v jedné várce 1–vajec, nebo kukuřici. K ohřívání rohlíků slouží dva vertikální nástrčné trny z nerezové oceli opatřené vlastním spínačem. Lze je tedy zapnout nezávisle na varné nádobce.

Jedná se o skvělé pomocníky z vysoce kvalitní nerezové oceli, které se hodí pro přípravu párků a klobás pro rychlá občerstvení i do restaurací. PŘÍSTROJ NA PÁREK V ROHLÍKU platné do: 22. Přístroj na přípravu párků v rohlíku. Oblíbenou a vyhledávanou součástí rychlého občerstvení je samozřejmě párek v rohlíku.


V naší nabídce gastro vybavení nesmí proto chybět ani čtyřtrnový ohřívač rohlíků a párků. Obsahuje skleněnou nádobu na párky a. Our new desktop experience was built to be your music destination. Unsubscribe from Rumova396?

Párek v rohlíku Rumova396. This feature is not available right now. Please try again later. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. V nabídce „hladových oken“, fast foodů a koupališťových bister je léta přetrvávající klasikou, kterou se český národ zřejmě nikdy nepřejí. Tyto zařízení na přípravu párku v rohlíků - hot-dogů můžou mít. Připrav si párek v rohlíku Nyní si vaše děti mohou pozvat kamarády na návštěvu a připravit jim svačinku.


Svůj párek v rohlíku můžete dochutit dle vlastní fantazie. Nerezové provedení, samostatná regulace teploty trnů a ohřevu párků. Skleněný válec s děleným nerezovým košem. Teplotu ohřevu je možno plynule reg. Prodám vozík na výrobu párků v rohlíku , s grilem na klobásy (klobása v bagetě) nebo možnost svařování vína atd.


Tato sada na přípravu párku v rohlíku je vyrobena ve vysoce kvalitním provedení. Celý vrch v nerezu ( vaničky, trny na napichování rohlíků ), funguje na plyn (není třeba elektrika). Takže se s ním dá prodávat kdekoli bez omezení kabelem.


Model v celonerezovém provedení, skleněná nádoba, nerezovým košem.

Tři nerezové opékací trny (každý se samostatnou vnitřní topnou patronou pro optimální rozložení teploty v celém trnu a výrazně nižší spotřebu). Pro přípravu oblíbených párků v rohlíku je přístroj vybaven. Bartscher - trny na rohlíky z nerezové potravinářské oceli, s pozinkovaným podstavcem.


Produkt „hot dog - párek v rohlíku P-HD NEAK“ již není v naší nabídce. Zařízení je vyrobeno z nerezové oceli, stejně jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky